Țestoasa Sigmund a făcut pe Oracolul, a primit o sumă de bani și a arătat cine va câștiga finala EURO 2020

Țestoasa Sigmund a făcut pe Oracolul, a primit o sumă de bani și a arătat cine va câștiga finala EURO 2020
Simpatica țestoasă austriacă Sigmund este marele Oracol al Euro 2020. Ce pronostic a dat vedeta privind finala EURO 2020.

Pentru a afla cine va câștiga finala dintre Italia și Anglia, s-a apelat la țestoasa Sigmund. Ce a „spus” aceasta despre meciul decisiv al EURO 2020.

Țestoasa Sigmund a făcut pe Oracolul, a primit o sumă de bani și a arătat cine va câștiga finala EURO 2020

Ţestoasa austriacă Sigmund a dat verdictul în finala EURO 2020. Potrivit predicțiilor drăgălașei, Italia va fi câștigătoarea mult așteptatului meci ce se va disputa duminică pe stadionul Wembley (Londra).

Metoda care nu dă greș niciodată

La fel ca și în predicțiile anterioare, îngrijitorii au pus în fața țestoasei două boluri cu mâncare, fiecare reprezentând o echipă. Acestea au conținut fructele preferate ale lui Sigmund, respectiv căpşuni şi caise. Fără să se gândească, aceasta s-a dus direct la bolul care reprezenta Italia. Astfel a prezis o mare victorie pentru selecţionata lui Roberto Mancini.

Sigmund are 50 de ani

Frumușica Sigmund are 17 centimetri lăţime şi a atins vârsta de 50 de ani. Ea este este o broască ţestoasă-cutie de Carolina (Terrapene Carolina). Aceasta a fost adusă la Centrul comercial Center West din Graz, sudul Austriei, cu două săptămâni în urmă. S-a datorit ca vizitatorii să fie conștienți de importanța protejării speciilor care sunt în pericol de extincţie.

Prima predicție a lui Sigmund a fost o distracție pentru vizitatori, însă ulterior s-a dovedit că broasca a reușit cu exactitate toate rezultatele din optimi. Din acel moment, a fost considerată un fenomen național.

“Suporteri din toată Austria, şi chiar Slovenia, s-au interesat de predicţiile oracolului Cupei Europene de fotbal”, a mărturisit directorul centrului, Martin Wittigayer, agenţiei de ştiri austriece APA, potrivit profm.ro. Sigmund se va întoarce în casa sa, adică la centrul de conservare “Turtle Island” din Graz, cu bani. E vorba de o donaţie de 2.500 de euro din partea centrului comercial care a găzduit-o.

Sursă foto:

Recomandarile noastre