Showbizz-ul italian este în doliu. S-a stins Raffaella Carrà

Showbizz-ul italian este în doliu. S-a stins Raffaella Carrà
Italia plânge. Una dintre cele mai prețuite artiste, Raffaella Carrà, a murit la vârsta de 78 de ani.

Vestea trecerii în neființă a marii vedete a lăsat în urmă multă tristețe. Raffaella Carrà a murit după o lungă suferință.

Showbizz-ul italian este în doliu. S-a stins Raffaella Carrà

O boală „de ceva timp a atacat corpul ei atât de mic, dar plin de energie”, au notat jurnaliștii de la Corriere della Serra, care citează Ansa. Anunțul trist a fost făcut de partenerul său, Sergio Iapino.

„Forța ei de neoprit, o voință de fier care nu a abandonat-o niciodată până la sfârșit, asigurându-se că nu s-a scurs nimic din suferința ei profundă. Al unsprezecelea gest de dragoste față de publicul ei și față de cei care i-au împărtășit afecțiunea, astfel încât calvarul ei personal să nu tulbure amintirea strălucitoare a ei”, a afirmat acesta.

 

O femeie ieșită din comun, dar cu o simplitate surprinzătoare

De asemenea, Sergio a avut doar cuvinte la laudă la adresa fantasticei vedete. „O femeie ieșită din comun, dar înzestrată cu o simplitate surprinzătoare, nu avea copii, ci mii de copii. Precum cei 150 de mii adoptaţi la distanță datorită Iubirii, proiectul care a rămas în inima ei.

În ultimele ei dispoziții, Raffaella a cerut un simplu sicriu de lemn neterminat și o urnă pentru cenușa sa. În cea mai tristă oră, întotdeauna unică și inimitabilă, ca râsul ei copleșitor. Și așa vrem cu toții să ne amintim de ea”, a conchis Iapino.

„Vedeta pop italiană care a învățat Europa bucuria sexului”

Faimoasă nu doar în Italia, ci și în Spania și întreaga lume, Raffalla a fost sărbătorită pentru ultima dată anul trecut de The Guardian. Jurnaliștii au descris-o atunci ca fiind „vedeta pop italiană care a învățat Europa bucuria sexului”. În interviul pe care aceasta l-a dat în decembrie anul trecut, vedeta a declarat: „Mi-a fost și mi-este foarte teamă. Nu ies și așa că acest 2020 a devenit un an sălbatic”.

Raffaela Carra era cunoscută și îndrăgită de publicului român din perioada comunistă grație TVR și lui Tudor Vornicu, un remarcabil om de televiziune.

Sursă foto: gazeta de sud

Recomandarile noastre