The Weeknd, plin de răni și acoperit de bandaje pe scena American Music Awards

The Weeknd, plin de răni și acoperit de bandaje pe scena American Music Awards
Artistul de origine canadiană The Weeknd și-a îngrijorat fanii după ce a aparut la decernarea premiilor americane de muzică acoperit de bandaje, plin de răni si învinețit la ochi.

Vedeta canadiană, pe numele său real Abel Tesfaye, care a fost numită cel mai bun artist de muzică soul, nu a făcut nicio referire la aspectul său neobișnuit, ceea ce a determinat îngrijorarea unor spectatori în momentul în care acesta a intrat în posesia celor trei premii câștigate în weekend.

Starul i-a mulțumit lui Prince pentru premiul de cel mai bun album R & B, la ceremonia de duminică noapte. „Ultima dată când am primit acest premiu, mi l-a dat regretatul Prince”, a spus cântărețul: “El este motivul pentru care ajung să provoc în mod constant genul R & B, și aș vrea să dedic acest premiu lui. Vă mulțumesc.“, și-a încheiat The Weeknd discursul.

Mesaj anti-băutură promovat în noul album

Apariția a venit după ce artistul a urcat pe scenă cu fața sângeroasă la MTV VMA la începutul acestui an.

Cu toate acestea, machiajul și bandajele fac parte dintr-un mesaj anti-băutură pe care l-a promovat în noua sa muzică. Într-un interviu acordat revistei Esquire la începutul acestui an, cântărețul a explicat că single-ul său de succes Blinding Lights ( lumini orbitoare) este despre „modul în care vrei să vezi pe cineva noaptea și în stare de ebrietate conduci către această persoană și doar ești orbit de faruri .

„Nu vreau să promovez niciodată conducerea în stare de ebrietate, dar acesta este tonul întunecat al piesei”, declara The Weeknd la acea vreme.

The Weeknd este un cântăreț și producător canadian ce a marcat nenumărate hit-uri precum Starboy, care a strans 1,7 miliarde pe vizualizări pe YouTube. Printre realizările star-ului se numără 3 premii Grammy, 8 premii Billboard, dar și o nominalizare la Oscar.

Sursa foto: Instagram

Cum se începe o dimineață perfectă