Ți se face pielea de găină. Ce decizie uluitoare a luat Bodo de la Proconsul

Ți se face pielea de găină. Ce decizie uluitoare a luat Bodo de la Proconsul
Unul dintre cei mai iubiți artiști ai țării, Bodo de la Proconsul i-a șocat pe toți cu hotărârea luată. Ce face acum artistul.

De când nu mai e ginerele lui Traian Băsescu, Bodo de la Proconsul s-a schimbat radical. Cu ce se ocupă acum cântărețul.

Ți se face pielea de găină. Ce decizie uluitoare a luat Bodo de la Proconsul

Bodo de la Proconsul a lăsat nebunia Capitalei pentru o zonă ruptă parcă din Rai. În urma unei vizite la o prietenă de-a soției, la Dobroești, Bodo și Loredana s-au îndrăgostit pe loc de acea zonă și au decis să cumpere acolo o casă. Mai mult, au pus la cale și un proiect inedit. Au închiriat fosta discotecă din sat și au făcut un atelier pentru copii.

„A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate”

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti, Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis să ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate. Atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă.

Învăţăm copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este mottoul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate. Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei.

Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare”, a declarat soția lui Bodo pentru Adevărul.

Investiția s-a ridicat la 20.000 de euro

La rândul său, Bodo e extrem de fericit de noul proiect și speră să aibă viață lungă. Investiția pentru Atelierul de Joacă s-a ridicat la 20.000 de euro. „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni. (…) Au fost şi oameni care ne-au ajutat mult cu materiale, cu termopane sau mobilier”, a mai spus Loredana.

Sursă foto: wowbiz

 

 

Recomandarile noastre