Tiger Woods nu mai poate. A luat o decizie care-i schimbă viața

Tiger Woods nu mai poate. A luat o decizie care-i schimbă viața
Au trecut nouă luni de la teribilul accident în care era să își piardă viața cel mai mare jucător de golf din toate timpurile. Tiger Woods a supraviețuit. Săptămâna aceasta a dat primul interviu după dramatica întâmplare.

Tiger Woods a luat o decizie care-i schimbă viața radical. Luând în calcul accidentul și ceea ce a trăit în ultimele nouă luni, sportivul a trebuit să înțeleagă ce  poate și ce nu mai poate. Amintim că în data de 23 februarie 2021, Tiger Woods a suferit un grav accident de mașină. El a avut nevoie de multiple intervenții chirurgicale în zona membrelor inferioare.

Tiger Woods a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a rostogolit de mai multe ori într-o zonă predispusă accidentelor a unei autostrăzi de lângă Los Angeles. Woods a fost extras din mașină cu ajutorul unui instrument de descarcerare, el fiind găsit conștient de către salvatori, însă cu multiple leziuni. Polițistul care a ajuns primul la fața locului a declarat că jucătorul „a avut mare noroc că a scăpat cu viață”.

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza

Jucătorul de golf a fost dus de urgență la centrul de traumatologie Harbor-UCLA, unde a fost operat pentru multiple fracturi deschise la piciorul drept. El a necesitat și implantarea unor șuruburi și tije de susținere. Ulterior, starul din lumea golfului a fost transferat la Cedars-Sinai Medical Center.

Vestea care i-a șocat pe fani și pe sportivi

La mai mult de nouă luni de la incident, starul golfului mondial a oferit un prim interviu după lunga recuperare în urma operațiilor suferite. El trăiește în conacul său izolat în sudul Floridei. A înțeles că nu va mai juca niciodată golf full-time.

„Cred că este realist să vorbesc de o revenire, dar nu voi mai juca niciodată full-time golf. Voi evolua probabil la câteva turnee. Nu sunt nici măcar la jumătatea drumului (n.r. vorbind despre recuperare). Simt că mă dezvolt din punct de vedere muscular și din punctul de vedere al sistemului nervos. Sunt însă conștient că am avut parte de cinci operații și nu este un lucru ușor.

Acum mă bucur de lucrurile simple. Să-l văd pe fiul meu Charlie jucând golf, să merg în curte și să mă bucur de ciripitul păsărelelor. Fără muzică, oameni vorbind, nimic. Asta mi-a lipsit mult”, a declarat Tiger Woods, conform Marca.com.

Sursa foto: Instagram