Tom Jones, vaccinat împotriva COVID-19. Ce vaccin a ales și ce a declarat

Tom Jones, vaccinat împotriva COVID-19. Ce vaccin a ales și ce a declarat
Marea Britanie este în plin proces de vaccinare a populației, după ce campania oficială a început pe data de 8 decembrie anul trecut. Printre cei nerăbdători să se imunizeze împotriva coronavirus se află și un cunoscut și un iubit cântăreț international.

Peste 600.000 de persoane au primit deja primul vaccin Covid-19 în Marea Britanie în perioada 8 – 20 decembrie. Potrivit guvernului britanic, zeci de mii de vaccinuri împotriva coronavirusului vor fi livrate în Țara Galilor săptămâna viitoare, a spus unul dintre consilierii medicali din Țara Galilor.

În total, 40.000 de doze de vaccin Oxford AstraZeneca vor fi împărțite în toată țara după ce a acesta fost aprobat pentru utilizare în Marea Britanie miercuri. Bunica Margaret Keenan a devenit prima persoană din lume care a primit vaccinul pe 8 decembrie. Printre cei care au primit prima dintre cele două doze necesare, se numără, de asemenea și Tom Jones.

A făcut anunțul de Anul Nou 

Cântărețul în vârstă de 80 de ani, cunoscut pentru hit-uri precum “Delilah” sau “She’s a lady”, a făcut anunțul în emisiunea „Jools’ Annual Hootenanny”, unde a cântat de Anul Nou, spre încântarea fanilor.

Tom Jones a declarat că a primit deja prima doză de vaccin din cele două pe care trebuie să le facă în total, la o distanță de 30 de zile, pentru a se considera că imunizarea este completă. Artistul a spus că acesta este unul dintre avantajele de a avea 80 ani, acela că a avut prioritate la vaccinare: “Mi-am făcut vaccinul deja. Acesta e un avantaj la vârsta de 80 de ani, eşti primul la rând pentru un vaccin. A fost bine, a fost ca şi când aş fi primit un vaccin antigripal”. 

Întrebat în glumă dacă vaccinul a fost cel real, Jones a declarat „Nu a fost unul de pe piaţa neagră. A fost cel real.”

Marea Britanie a aprobat până acum două vaccinuri: Pfizer/ BioNTech (pe 2 decembrie) şi Oxford – AstraZeneca (pe 30 decembrie).