Tragedie. Și-a luat viața după ce a devenit o memă virală. Și tu o cunoști!

Tragedie. Și-a luat viața după ce a devenit o memă virală. Și tu o cunoști!
Tragedie fără margini. A preferat să părăsească lumea pământească, deși avea posibilitatea să facă tot ce-și dorea.

Nimeni nu știe ce a fost în sufletul acesteia, dar la 16 ani a preferat să plece în lumea drepților. Drama nu va fi uitată niciodată.

Și-a luat zilele după ce a devenit o memă virală. Avea doar 16 ani și obținuse titlul de Miss Lynden Teen USA

Kailia Posey împlinise pe 19 aprilie anul acesta frumoasa vârstă de 16 ani și cu doar câteva zile în urmă a fost la balul de absolvire. Era frumoasă, talentată și pasionată de contorsionism și avea planuri mari în viață. Își dorea ca după ce termină liceul să studieze aviația și să devină pilot comercial.

Nimic din toate acestea nu vor mai fi posibile, pentru că tânără și-a pus capăt zilelor. Nenorocirea a fost confirmată chiar de mama adolescentei, Marcy Posey Gatterman, în mediul online: „Nu am cuvinte sau vreun gând. O fată frumoasă s-a stins din viață”. Ulterior, aceasta a dat o scurtă declarație pentru TMZ: „Deși era o adolescentă realizată și cu un viitor promițător, din nefericire, într-un moment necugetat, a luat decizia pripită de a-și pune capăt vieții pământești”.

Și-a dorit să devină Miss Washington Teen USA

La doar trei ani, Kailia a început să descopere concursurile de frumusețe, apoi a apărut în emisiunea „Toddlers and Tiaras”, un reality-show extrem de interesant, care urmărea viața familiilor și copiilor pasionați de concursurile de frumusețe. Anul acesta, în februarie, și-a dorit enorm să devină Miss Washington Teen USA, dar din păcate n-a reușit.

Dar Kailia s-a bucurat de titlul de Miss Lynden Teen USA anul trecut. Trupul fără suflare al frumoasei adolescente a fost găsit de autorități pe data de 2 mai într-un parc din Washington, situat de-a lungul strâmtorii Georgia. Potrivit primelor informații ar fi murit într-un accident de maşină în Las Vegas, dar medicul legist a spus că s-a sinucis.

Adolescenta avea doar cinci ani și jumătate când a fost la un testimonial. După câteva secunde, a început să zâmbească cu gura până la urechi, iar expresia ei va rămâne cunoscută întru eternitate.

Sursă foto: antena1