Tragedii incredibile în Timiș. Stomatologul i-a descoperit spânzurați pe pastor și pe asistentă. Noi informații și despre mamă și copii

Tragedii incredibile în Timiș. Stomatologul i-a descoperit spânzurați pe pastor și pe asistentă. Noi informații și despre mamă și copii
Marți au fost mai multe ceasuri rele în Timișoara și în Timiș, unde au avut loc sinucideri una după alta, cu multiple victime. Cinci morți au fost înregistrate, încă de la primele ore ale dimineții, fiind vorba de persoane tinere și de copii.

Marți în jurul orei 10,00, o tânără din Timișoara și-a luat copiii de mână și a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje din oraș, apoi a plonjat în gol cu aceștia. Femeia avea 32 de ani și era absolventă de Psihologie. Iuliana urma să se căsătorească cu tatăl celor doi copii ai ei, o fetiță în vârstă de șase ani și un băiețel de trei ani. Pe fată, plănuia să o dea, de anul următor, la colegiul de muzică, Ion Vidu, arată sursele noastre.

Tragedia s-a întâmplat pe bulevardul Dâmbovița. Locatarii blocului au fost cei care le-au descoperit trupurile și au sunat la 112. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Timiș au constatat decesul mamei și al fiului ei, la fața locului. Cel de-al doilea copil, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD, însă, în scurt timp și fetița a decedat în urma rănilor.

Locatarii blocului sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că din spusele lor, în imobil nu locuiește nicio femeie care să aibă copii. Aceasta venise acolo cu o mașină și, probabil, a așteptat momentul în care unul din locatari a intrat, pentru a se furișa. Conform administratorului imobilului, ușa care permite accesul pe bloc era, în mod normal, încuiată.

Iuliana și fostul ei soț urmau să se recăsătorească, luna aceasta

Tatăl copiilor aflat despre tragedie de la oamenii legii, acesta aflându-se la muncă, în Austria. Potrivit bărbatului el urma să se întoarcă în scurt timp în țară, urmând să se recăsătorească cu mama copiilor săi. Cei doi divorțaseră în urmă cu câțiva ani. Femeia ar fi încercat să-și refacă viața, dar ulterior și-a dat seama că tot ce își dorește este să aibă o viață de familie alături de cel cu care a făcut copiii, mai susține bărbatul, conform unor surse apropiate anchetei.

De altfel, luna trecută, pe 19 aprilie, ei au depus actele în vederea căsătoriei, la Primăria Timișoara, cununia fiind programată peste câteva săptămâni. Chiar și după divorț, tânăra a purtat în continuare numele soțului.

Pastorul reformat din Săcălaz și-a sincronizat sinuciderea cu soția

La o altă tragedie, într-o localitate din județul Timiș au fost solicitați oamenii legii tot în prima parte a zilei de marți. Într-o casă din apropierea orașului Gătaia au fost descoperite trupurile neînsuflețite ale altor doi oameni. Pastorul reformat din satul Sculia, comuna Săcălaz, în vârstă de 59 de ani s-a spânzurat împreună cu soția sa, o femeie în vârstă de 53 de ani, fostă educatoare, care lucra ca asistentă la un cabinet de stomatologie.

Cei doi au fost descoperiți de stomatologul din Gătaia, spânzurați, în garaj. Aceștia au și lăsat în urmă un bilet în care explică faptul că erau în depresie și nu mai făceau față problemelor cotidiene, astfel că au decis, împreună, să își pună capăt zilelor. „Cei doi soți au fost găsiți spânzurați într-o anexă a casei”, a transmis Poliția Timiș.

De altfel, și apropiații lor spun că în ultimele săptămâni cei doi soți se decompensaseră foarte tare, inclusiv fizic, pe fondul depresiei accentuate cu care se confruntau.

Comunitatea reformată e în stare de șoc și nimeni nu își poate explica de ce pastorul și soția sa au luat așa o decizie radicală. S. Albert era pastor reformat în orașul Gătaia de ani buni, el fiind originar din județul Cluj. Cu câteva ore înainte să își pună capăt zilelor, el a distribuit pe pagina sa de  Facebook o imagine  în care apare împreună cu soția sa, de la o nuntă din 2015 la care au participat. El a scris un vers dintr-o melodie maghiară cunoscută: „Egyszer elmulik a lazas ifjusag…!” (n.r. trad.: „Se duce tinerețea cândva”).

Sursa foto: Facebook