Transformarea fabuloasă a unei tinere părăsită pe motiv că era grasă. I-a dat cea mai tare lecție

Transformarea fabuloasă a unei tinere părăsită pe motiv că era grasă. I-a dat cea mai tare lecție
Miriam Blanco, o femeie de 33 de ani, mamă a patru copii, spune ca a fost părăsită de iubit pentru ca era „prea grasa”. I-a dat o lecție cât să nu o poată duce, toată viața lui.

„Am avut un ex care îmi spunea întotdeauna că nimeni nu vrea stea cu cineva gras și că am avut norocul că el a rămas cu mine. După ce m-a părăsit, am fost o mamă de doi copii deprimată”, a declarat Blanco pentru Daily Mail.

„Am urât cum arăt. Am avut o stimă de sine foarte scăzută. Îi spuneam soțului meu dacă mă lăsa pentru o altă femeie, nu aș fi supărată pentru că știam că ar putea ajunge mai bine decât mine”, a explicat ea despre încrederea de sine redusă, chiar și după ce s-a căsătorit cu actualul ei soț.

Dar femeia a reușit să-și transforme nesiguranța în motivația ei de a slăbi, scăzând de la 99 de kilograme la 68. Dar nu doar neîncrederea în sine a determinat-o să facă o schimbare.

Noul soț a încurajat-o să înceapă să facă sport

În 2015, Blanco s-a confruntat cu un accident de mașină care a lăsat-o cu dureri de spate severe, iar medicii i-au limitat opțiunile la intervenții chirurgicale sau medicamente pentru durere. Niciuna dintre ele nu reprezenta o variantă pentru ea. În schimb, actualul ei soț, care e un veteran al marinei, i-a sugerat să încerce exerciții de întărire a mușchilor pentru spate, pentru a atenua o parte din durere.

„Soțului meu i-a plăcut mereu să se antreneze și avea cunoștințe despre mâncarea sănătoasă și culturism”, povestește britanica.


Șoc pentru juriul X Factor. Vedeți și auziți ce face nepotul lui Florin Salam

Cum a ajuns Osama Bin Laden pictat într-o biserică ortodoxă. Imagini copleșitoare


De îndată ce a început să se antreneze cu soțul ei, Blanco a continuat să  facă exerciții zilnic și să se concentreze pe alimentația sănătoasă. Curând, kilogramele în plus – și durerile de spate – au început să se dispară.

Se antrenează constant și a ajuns un exemplu pentru alte familii

Acum, mama sănătoasă se antrenează zilnic, chiar și după ce a lucrat în schimburi de 12 ore și se asigură că își ia  „proteinele, carbohidrații și grăsimile” în fiecare zi. „Dacă îți place ceva, vei încerca orice să-l obții și exact asta fac”, mărturisește femeia.

 

View this post on Instagram

 

Some clips I never posted from a few days ago… ___ 4th out of 5 sets on both these lifts (Leg Press / Squats), both were PRs for me at this set/rep range. Managed to do all 5 sets with these weights (Squats=185lbs / Leg Press=320lbs plus rig), pretty happy with that but I’m chasing 225lbs on squats for all 5×5. Give it 3wks and I’ll be there! __________________ #missfitarmy #PR #pralert #workout #legday #gains #gainz #strong #barbell #hardwork #consistency #trusttheprocess #progressiveoverload #muscle #fit #fitness #chickswholift #momlife #quadqueen #quadsquad #fitnessconnection #htx #houston #diet #nutrition #mavasports

A post shared by Miriam Blanco (@miss_fit_blanco) on

Când a început antrenamentele, recunoaște că a fost puternic intimidată de sala de fitness. „Soțul meu a spus că toată lumea este aici pentru același motiv ca și mine. Toată lumea vrea să fie o versiune mai bună a lor”, a spus ea, pentru Daily Mail. „Nu există pilule magice, nu există nimic magic care să te facă să slăbești. Singura magie se numește „antrenament” pentru un motiv. Munca grea și devotamentul te duc acolo unde vrei”, a mai continuat Miriam.

Acum, că trăiește un stil de viață mai sănătos, Blanco spune că are încredere că și copiii ei mănâncă mai sănătos. Și în afara familiei sale, pierderea în greutate a reușit, de asemenea, să aibă impact asupra vieții altor persoane. ”Primesc  o mulțime de mesaje pozitive de la bărbați. Îmi spun că le arată soțiilor fotografia mea pentru a le motiva: Hei, ea o poate face, și tu poți”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre