Traumele Ozanei Barabancea. Viața ei a fost marcată de un șir de drame despre care puțini au știut

Traumele Ozanei Barabancea. Viața ei a fost marcată de un șir de drame despre care puțini au știut
Cântăreață de operă și jazz, personalitate tv și jurată la mai multe show-uri tv, Ozana Barabacea spune că cea mai mare realizare a sa sunt, indiscutabil, cei doi copii.

A urcat prima dată pe scenă la 4 ani, în calitate de dirijor al corului grădiniței. A pus atâta pasiune în ceea ce făcea, încât la final, Moș Crăciun a felicitat-o și a apreciat-o, spunându-i că a muncit foarte mult pentru acea prestație. Deși erau cuvinte de laudă, Ozana le-a perceput, la vârsta ei, ca pe o jignire, pentru că ea nu considera că muncește atâta timp cât o face din tot sufletul, ca o pasiune.

Și, din toată inima, spune că este o norocoasă pentru că, mai ales din punctual ăsta de vedere, toată viața a făcut doar ce i-a plăcut.

Copilăria, umbrită de pierderea părinților

Copilăria i-a fost umbrită de pierderea ambilor părinți. La 14 ani a rămas fără mamă, iar la scurt timp, și fără tată. Nici în dragoste nu a avut prea mult noroc. În anul 2004, Ozana a divorțat de tatăl copiilor săi, pianistul Sorin Terinte, după ce acesta a înșelat-o. Ulterior, au revenit la sentimente mai bune, de dragul celor doi copii.

A suferit mult, dar a și muncit enorm. Talentul și pasiunea pentru muzică și-au spus cuvântul, iar personalitatea şi umorul i-au adus cântăreţei popularitate atât pe micul ecran, cât şi pe scena Operei Naţionale.

Ozana Barabancea (52 de ani) a debutat în muzică în anul 1990, imediat după Revoluţie, când profesoara ei, Anca Parghel, a adus-o în lumina reflectoarelor.

Este apreciată de multă lume, atât pe rețelele de socializare, cât și în realitate. Povestește cum oamenii care o văd pe stradă îi zâmbesc și câteodată chiar o întreabă dacă o pot atinge.

„Mi s-a mai întâmplat să mi se mulţumească pentru că exist. Şi pe site-urile de socializare primesc mesaje frumoase de la fani şi sunt fericită că numărul lor creşte tot timpul, dar să ştii că nu mi s-a urcat la cap”, precizează cu modestie artista.

Artista are două comori

Ozana Barabancea este tare mândră de cei doi copii ai săi, ajunși tineri în toată regula. Gloria (18 ani) este elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu din Capitală și cântă la pian cu pasiune. Fratele ei, Andrew, este mai mare, are 22 de ani, și pe lângă pian este pasionat de sport. Remarcăm că ambii ocpii au optat pentru o carieră în muzică.

„Ca orice mamă iubitoare, spun cu mâna pe suflet că, în primul rând, copiii mei sunt cei fără de care nu aş putea trăi”, a mai spus cântăreaţa pentru unica.ro.