Trecutul nu-i dă pace iubitului Mihaelei Borcea. Ce s-a întâmplat în urmă cu zece ani

Trecutul nu-i dă pace iubitului Mihaelei Borcea. Ce s-a întâmplat în urmă cu zece ani
Îl adoră și-i demonstrează asta ori de câte ori are ocazia. Dar iubitul Mihaelei Borcea a avut ceva probleme cu legea.

Sorin Rap, actualul partener de viață al fostei soții a lui Cristi Borcea are un trecut pătat. Iată prin ce a trecut iubitul Mihaelei Borcea.

Trecutul nu-i dă pace iubitului Mihaelei Borcea. Ce s-a întâmplat în urmă cu zece ani

Anul 2012 a fost unul foarte greu pentru Sorin Rap, care a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare. Sunt puțini cei care știu că acesta a lucrat ca și ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Ilfov.

Atunci, el a fost găsit vinovat pentru două infracțiuni de trafic de influență. Dar toate aceste lucruri au devenit doar o amintire pe care Sorin a ascuns-o undeva, într-un colț de suflet. Iar iubirea pe care Mihaela i-o oferă zi de zi, îl face să fie cel mai fericit bărbat din lume.

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea. Mihaela Borcea a vorbit despre dramele prin care a trecut. Divorţul de Cristi Borcea a fost unul dureros pentru Mihaela, care a dezvăluit două momente grele pe care le-a depăşit.

Nici momentele prin care a trecut Mihaela Borcea nu au fost deloc plăcute. A fost la un pas să-și piardă viața, dar a reușit ca alături de bărbatul care e cel mai frumos dar din viață, să treacă peste tot ce a fost mai rău.

„Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața”

„Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări. Și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.

Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ. M-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna. Chiar înainte de a pleca în vacanță”, a declarat Mihaela Borcea la Antena Stars.

Recomandarile noastre