Trei cupluri din showbiz s-au despărțit, dar suferă din dragoste. Poveștile lor vor avea final fericit?

Trei cupluri din showbiz s-au despărțit, dar suferă din dragoste. Poveștile lor vor avea final fericit?
Dragostea poate muta munții din loc, dar la fel de repede ne poate aduce pe cele mai înalte culmi ale abisului. Iată trei cupluri care s-au despărțit, dar suferă din dragoste. Va exista oare totuși un final fericit pentru ei?

Există o lecție pe care cu toții o învățăm, din păcate, prea târziu. Când suntem adolescenți totul este roz și iubirea e tot ce ne trebuie. Sau cel puțin așa credem, căci avem încă inima pură din copilărie, cea care visa la prinți pe cai albi. Și într-adevăr, totul este iubire pe lume, până la ultima moleculă din natură. Nu poate exista nimic fără iubire. Dar ce se întâmplă când dragostea nu mai este suficientă? Această lecție au aflat-o trei cupluri autohtone care s-au despărțit, dar încă suferă. 

Să ne întoarcem totuși un pic la iubire. Când suntem adolescenți, avem senzația că lumea e a noastră și că dacă avem iubire nu ne mai trebuie nimic. Totul e ca-n basme, iar dacă apare vreo vrăjitoare rea cumva reușim să ajungem în final la postura de eroi care au învins răul și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. 

O abordare pragmatică

Pe măsură ce creștem însă, cumva basmul ajunge să fie doar o ceață ce ni s-a așternut peste ochi. Iar când ceața se ridică, povestea epică de iubire la care visăm toți rămâne undeva ascunsă bine în inimile noastre. Conștientul preia controlul și se adaptează la realitatea dură: iubirea nu este de ajuns. Totul ajunge atunci să pară o piesă ieftină de teatru în care tu ești protagonistul, asupra căreia a căzut cortina finală. S-a terminat punerea în scenă, că actorii aveau alte treburi. 

Îți iei timpul necesar să plângi după spectacolul încheiat, care părea perfect pentru tine, iar la un moment dat n-ai încotro decât să deschizi internetul și să te uiți de alte spectacole. Așa ajungi să rătăcești toată viața prin diverse teatre, în cătutarea spectacolului perfect. La un moment dat poate îl și găsești, în cazul fericit. Și în cazul ideal, joci în el până ajungi gârbovit de ani, probleme și regrete. Abia atunci realizezi că ai avut ceva ce mulți nu reușesc să găsească în această viață: actorul de lângă tine, care te-a susținut de fiecare când oboseai sau uitai câte o replică. 

Trei cupluri care s-au despărțit, dar suferă din dragoste. Va exista final fericit pentru ei?

Ce se întâmplă însă în cazul opus? V-ați găsit, ați jucat propria piesă o perioadă, după care viața a dat peste voi și v-a dus într-o realitate crudă? Trei cupluri autohtone au trecut prin asta. Iar mesajele pe care și le trimit încă sunt dovada că, undeva în inima lor există încă loc pentru celălalt. 

Marius Elisei și Oana Roman împart un copil și multe amintiri. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart copilăria și inocența tinereții. Cât despre Lidia Buble și Razvan Simion? Ei reprezintă iubirea și lupta în ciuda tuturor furtunilor din jurul lor, care n-au fost nici puține,  nici ca o ploaie de primăvară. Aparent diferiți, toți șase au ceva în comun: s-au pierdut unii de ceilalți. Inocența, amintirile și lupta s-au rezumat toate la un singur cuvânt: realitate. 

Oana Roman și Marius Elisei. ”Eram fericiți și nu ne dădeam seama”

Cât o costă vacanța exotică pe Oana Roman. Marius Elisei face un gest șocant

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit decent, fără scandal și drame. Au făcut totul cu demnitate, pentru ei și pentru fiica lor Isabela, rodul iubirii lor. Ajunseseră să se certe din orice, așa că pentru ei a fost pasul pe care l-au simțit normal, acela de a se despărți. Nu a contat diferența de vârstă dintre ei, așa cum credeau unii. Pur si simplu ajunseseră într-un punct în care probabil fiecare voia altceva, separat de partener. Realitatea trecuse peste ei ca trenul.

”Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca pe un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu. Timpul va decide ce se va întâmpla, orice este posibil, mai ales că eu îmi mai doresc copii. Diferența dintre noi nu a contat, pentru că a existat dragoste, ne-am iubit și ne-am plăcut”, spunea Marius Elisei recent. 

Pe partea cealaltă, Oana nu a suportat nici ea ușor despărțirea de cel pe care încă se pare că îl iubește. ”Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris și Oana Roman recent pe Instagram. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman: ”Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”

Cristina și Vlad au împărțit nouă ani cheie din existența lor. Au fost împreună de mici. S-au dezvoltat și au crescut unul alături de celălalt. Au avut exact povestea ca-n basme la care visează mulți oameni și de asemenea norocul ca ea să dureze și în viața de adult. Lucru mai rar în zilele noastre, de altfel. Doar că, într-o zi, cei doi au pus stop și au realizat că trebuie să se dezvolte separat. Probabil împreună erau un catalizator prea mare, iar întregul le distrăgea atenția de la părțile sale. Au făcut anunțul public, însă cu lacrimi în ochi.

”Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”, sunea Vlad Gherman. 

Și Cristina a recunoscut că încă îl iubește. ”Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, mărturisea și Cristina. 

Lidia Buble și Răzvan Simion. O iubire în ciuda furtunilor din jur 

Trei cupluri care s-au despărțit

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut parte de critici pe tot parcursul relației lor. Lidia provine dintr-o familie religioasă, iar Răzvan era divorțat și cu mulți ani mai mare ca ea.  Evident, glumele pe seama relației lor nu au fost puține. Însă lor nu le-a păsat. S-au iubit cu pasiune câțiva ani. Până în momentul în care iubirea s-a transformat în prietenie.

”Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni”, a scris Răzvan după despărțire. 

Nici pentru Lidia despărțirea nu a trecut fără urme. La aproape un an distanță, cântăreața a declarat recent că încă îl iubește pe prezentator. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, spunea Lidia. 

Dar, deși a trecut un an de când au anunțat că s-au despărțit, niciunul din ei nu și-au găsit fericirea lângă o altă persoană și, din când în când, își mai transmit mesaje cu subînțeles, spre bucuria fanilor care i-ar vrea împăcați.

O scurtă concluzie 

De ce spuneam că iubirea ajunge la un moment dat să nu fie de ajuns? Pentru că, la fel cum s-a întâmplat în cazul celor trei cupluri de mai sus, vine un moment în care bula care ne înconjoară iubirea se sparge. Chiar dacă cei șase au luat-o pe drumuri separate, au făcut asta cu iubirea în suflet. E nevoie de curaj pentru a lăsa ceva ce ai iubit din tot sufletul. Iar ei l-au avut, însă asta nu înseamnă că nu îi doare încă. 

Probabil una din lecțiile pe care le-au învățat cu prisosință este că uneori alegi să mergi mai departe. Însă asta nu înseamnă că nu continui să iubești. Ba chiar o faci mai mult, pentru că ești conștient că pe drumul pe care ai ales să mergi nu ești total singur, ci te însoțește permanent grăuntele de iubire care ți-a oferit atât de multă fericire cândva. Dacă cele trei cupluri vor avea, până la urmă, un final fericit, asta numai timpul o poate spune. Însă cu siguranță, chiar dacă fiecare își va găsi fericirea finală alături de altcineva, forța cu care s-au iubit cândva rămâne acolo. 

Foto: Facebook

Toni Grecu, despre incendiul de la „Balș”: „Nu mai știu dacă am leșinat când am ajuns la Salvare sau în Salvare”