Trucuri pentru a aduce în casă norocul, sănătatea și fericirea. Simplu și cu eficiență dovedită

Trucuri pentru a aduce în casă norocul, sănătatea și fericirea. Simplu și cu eficiență dovedită
Nu există persoană care să nu-și dorească sănătate, fericire și bani. Doar că trebuie să știți cum să le atrageți.

Superstițioși sau nu, toți avem nevoie de puțin ajutor pentru a avea sănătate și noroc. Iată cât de simplu le putem obține.

Trucuri pentru a aduce în casă norocul, sănătatea și fericirea. Simplu și cu eficiență dovedită

Potrivit informațiilor oferite de specialiștii în Feng Shui, cine are mereu flori proaspete în casă, va avea parte de noroc. Atenție! Nu alegeți soiuri cu tulpini spinoase. Pentru a scăpa definitiv de energiile negative dați cu tămâie în casă, cel puțin în zilele de post, adică luni, miercuri și vineri. Diferența este uimitoare. Și fructele vă pot schimba viața, așa că e bine să aveți cât mai multe în bucătărie și cât mai proaspete.

Așezați mobilierul din sufragerie în stil circular

Pentru a intra norocul în casă, se recomandă să așezați mobilierul din sufragerie în stil circular, pentru ca energia să circule așa cum trebuie. Nu doar românii, ci și multe alte popoare consideră că potcoava îndreptate în sus aduce norocul în casă. Se poate îndrepta și în jos, iar în acest caz se crede că norocul va cădea asupra locuitorilor din casă.

Aveți mare grijă ca intrarea în casă să fie mereu foarte curată, altfel veți alunga norocul. Și nu doar ordonată, ci și foarte luminoasă. Sunt foarte puțin cei care știu că ceaiul de mușețel vă poate aduce prosperitate și noroc. Atenție mare și la modul în care puneți oglinzile, pentru a reuși să atrageți energia pozitivă. Plasați-le în așa fel încât să reflecte o priveliște frumoasă.

Cum trebuie să vopsiți ușa de la intrare

Nu în ultimul rând, potrivit feng shui, pentru a avea noroc trebuie ca ușa de la intrare să fie vopsită într-o anume culoare. Astfel, ușile care sunt orientate spre sud se vor vopsi în portocaliu sau roșu, iar cele orientate spre nord în albastru sau negru. Griul și albul se potrivește pentru ușile orientate spre vest, iar maroul sau verdele pentru cele orientate spre est.

Pentru a vă proteja familia, puneți o jucărie sau o mini figurină cu elefanți în casă, dar și mică statuetă care să reprezintă o gărgăriță. Și nu uitați de acvariul cu peștișori, cel mai mare semn de bogăție.