Nu, nu și-a schimbat iubitul, planurile de nuntă rămân valabile. E vorba de o nouă achiziție. Conform AntenaSport, jucătoarea clasată pe locul 2 WTA a apărut recent la un antrenament desfăşurat în Bucureşti la volanul unei mașini de peste 150.000 de euro.

Este vorba de un un bolid Porsche Taycan, care e o mașină electrică. Simona Halep este atentă prin tot ce face să protejeze natura. Celebrul automobil electric a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în 2019, iar din acest an se găsește pe piață.


Moda noului sezon, din materiale reciclate

Celebră actriță din „Riverdale”, alături de FBI împotriva traficului de persoane


Cuvântul „taycan” înseamnă „cal tânăr plin de viață” în limba turcă. Conform producătorilor, Porsche Taycan atinge 100 km/h în 4 secunde, iar Porsche Taycan Turbo S prinde suta în 2.8 secunde și atinge o viteză maximă de 416 km/h. Aproape 5.000 de modele Porsche Taycan au fost vândute în primele 6 luni din 2020.

Cu privire la specificaţiile tehnice, este de subliniat faptul că mașina este 100% electrică și are o autonomie care variază între 327 și 463 de kilometri. Cel mai ieftin model de Porsche Taycan costă 150.000 de euro și poate ajunge la 190.000 de euro în funcție de dotări.

Care e viața sportivă a Simonei Halep

Amintim că după ce s-a impus la turneul de la Praga, la care a cucerit al doilea titlu din 2020, Halep a luat decizia de a nu participa la turneele din Statele Unite.

Jucătoarea născută la Constanţa se concentrează în această perioadă pe întrecerile din Europa, iar în prezent se antrenează la o bază sportivă din Capitală. Halep va avea o pauză de o lună între turnee.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp