Ultimele detalii. Cum a ieșit Vlad Gherman din viața logodnicei sale

Ultimele detalii. Cum a ieșit Vlad Gherman din viața logodnicei sale
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, faimoșii actori din serialul „Adela”, au renunțat acum câteva zile la relația lor. Erau împreună de mult timp, chiar și logodiți. Ei au făcut anunțul împreună.

Până la urmă am aflat cum a ieșit Vlad Gherman din viața logodnicei sale.  După despărțire, actorul se pregătește să se mute. Vlad Gherman își făcea, ieri, bagajele. Cei doi actori din producții de succes precum „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit” au decis să anunțe despărțirea sub forma unui clip video postat pe Instagram, la numai câteva săptămâni de când postau imagini de cuplu adorabile.

Actorii de la Antena 1 au explicat faptul că vor rămâne prieteni și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt.

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…).

Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, care l-a completat pe alocuri. „Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”, a mărturisit și Cristina Ciobănașu. În clip ea recunoaște că a avut inițiativa discuțiilor despre despărțire.

Cum a ieșit Vlad Gherman din viața logodnicei sale

Spre deosebire de Pepe și Raluca Pascu care au anunțat separarea după ce deja nu mai locuiau împreună, Cristina și Vlad au făcut anunțul imediat ce s-au decis. La momentul respectiv ei locuiau, de ani buni, împreună, acasă la actriță. Ieri, Vlad Gherman s-a apucat să își strângă lucrurile din casă, pentru că trebuie să se mute. El își face bagajele și chiar a distribuit o imagine cu valiza în care își împacheta hainele.

Peste imaginea cu geamantanul cu haine a scris „Go with small stept, not with big leaps” (Merg cu pași mici, nu cu salturi mari). Acestea sunt gândurile cu care Vlad pleacă în noua lui viață. În valiză, pe lângă haine, Vlad Gherman a împachetat și cartea 52 Lists for Happiness.

Sursa foto: Instagram

Strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta II. De ce e fenomenal