Ultimele detalii despre Vulpița și Viorel. Cum arată viața cuplului la Blăgești

Ultimele detalii despre Vulpița și Viorel. Cum arată viața cuplului la Blăgești
Așa cum vă amintiți, mai bine de un an și jumătate, Vulpița și Viorel Stegaru au fost în centrul atenției. Zilnic, telespectatorii le urmăreau viața, cu toate detaliile, cei doi ajungând să fie cunoscuți de o țară întreagă, după apariția lor la TV.

După o bună perioadă petrecută la București, și mai apoi într-o casă ce le-a fost pusă la dispoziție de un telespectator, în final, cei doi soți au fost nevoiți să se întoarcă în locul lor de baștină. Ultimele detalii despre Vulpița și Viorel nu-i arată pe aceștia acasă, la Blăgești, unde își cresc cei doi copii. ei au o fiică, de la începutul relației, și, din perioada în care erau celebri în presă mai au și un fiu. De multă vreme cei doi au intrat într-un con de umbră, și nimeni nu s-a mai interesat de viața lor.

Acum, o vecină a făcut o serie de declarații despre cum trăiesc în prezent Vulpița și Viorel.  Mioara, vecina lor, a spus că ei sunt bine și se descurcă, deși nu e le ușor să crească doi copii. „Ei sunt bine, (n.r. – Vulpița și Viorel) se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca”, a spus vecina lor. Potrivit femeii, socrii Vulpiței îi ajută. Iar peste vară, amândoi soții au mai lucrat cu ziua, prin sat.

Viața la Blăgești. Ultimele detalii despre Vulpița și Viorel

„Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5 – 6 dimineața până seara, trebuie să mănânci. Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie.

Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon.Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot.

El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la „ciorap”. Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem”, a declarat vecina Mioara, pentru Fanatik.ro.

Vecină: „Viorel o mai bătea”

Vecina Mioara a povestit că revenirea la Blăgești nu a fost confortabilă, cu toată presiunea mediatică existentă asupra cuplului. În plus, oamenii din sat erau curioși de tot ce făceau aceștia, iar acest lucru genera tensiuni în cuplu.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița. O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea.

Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a mai spus vecina Mioara.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre