Ultimele două surprize la emisiunea Bravo, ai stil. Cine s-a alăturat competiției

Ultimele două surprize la emisiunea Bravo, ai stil. Cine s-a alăturat competiției
Kanal D își așteaptă iubitorii de frumos cu o nouă ediție a emisiunii Bravo, ai stil. S-a aflat și care sunt ultimele două concurente.

Alte două vedete au spus da celei mai frumoase provocări ale modei. Le puteți vedea din toamnă la emisiunea Bravo, ai stil.

Ultimele două surprize la emisiunea Bravo, ai stil. Cine s-a alăturat competiției

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi, s-au alăturat celorlalte vedete care vor să câștige concursul Bravo, ai stil, care începe în această toamnă. Femeie de afaceri dar și mamă a doi copii, Carmen Negoiță a știut mereu să se reinventeze și așteaptă cu nerăbdare să le demonstreze tuturor cine este cu adevărat. Dar mai ales să-și pună creativitatea la distribuție.

„Cred că mi s-a făcut dor de perioada când mergeam la Săptămânile Modei”

„ Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că îmi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a făcut dor de perioada când mergeam la <Săptămânile Modei> și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile.. .”, a mărturisit Carmen Negoiță.

Speră să își definească stilul

În ceea ce o privește pe Olga Verbițchi, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Câștigătoarea X Factor 2017 e o artistă adevărată, aflată mereu în căutarea noului. Vedeta spune pentru ce și-a dorit să participe la acest show. „ Particip la <Bravo, ai stil! Celebrities> pentru experiența în sine și din dorința de a evolua.

De mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul”, iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăț, să încerc lucruri noi ”, a declarat Olga Verbițchi.

 

 

Recomandarile noastre