Ultimele zile din viața lui ”Screech”. Actorul era speriat

Ultimele zile din viața lui ”Screech”. Actorul era speriat
Actorul Dustin Diamond, ce l-a interpretat pe ”Screech” în ”Salvați de clopoțel”, a murit la 44 de ani, în urma unui cancer. Iubita lui a oferit detalii despre ultimele zile din viața lui ”Screech”.

Dustin Diamond s-a stins din viață la vârsta de 44 ani. Actorul aflase recent că suferă de cancer. A fost iubit în lumea întreagă de fanii serialului „Salvați de clopoțel”, unde a jucat rolul lui Screech, făcând furori în anii ‘90. Ultimele zile din viața lui ”Screech” au fost povestite de către iubita lui, Tasha. 

Ultimele zile din viața lui Screech

Tasha a mărturisit că actorul era extrem de speriat și nu își dorea să moară. ”A fost iubirea vieții mele. Aveam un viitor împreună și vorbeam și despre copii. Sunt devastată.”, a mărturisit tânăra, conform Daily Mail.

Ultimele zile din viața lui ”Screech”. Ce zice iubita 

Iubita lui Dustin Diamond, în vârstă de 39 de ani, a povestit cu ce s-a confruntat actorul în ultimele zile de viață. Aceasta a mărturisit că Dustin a murit în casa prietenului lor Jules, în Fort Meyers. ”Deși se chinuia să respire și vorbea cu dificultate, mi-a spus ”Te iubesc”. I-am spus că-l iubesc și eu”, a mai mărturisit tânăra.

Ultimele zile din viața lui Screech

Potrivit Daily Mail, actorul în vârstă de 44 de ani a fost internat în spital vinerea trecută și externat luni, când a fost dus în casa unui prieten. Tash, iubita lui, a fost cea care a observat că nu respira. La scurt timp după ce a sunat la ambulanță, a fost pronunțat decesul. De asemenea, ea a mărturisit că Dustin era speriat și spunea că nu vrea să moară, deși se confrunta cu dureri insuportabile. Tot ea a dezvăluit că aveau împreună un câine Yorkie, pe nume Fin, pe care îl iubea foarte mult.

„Salvați de clopoțel” a captat atenția tinerilor de pretutindeni. Serialul spunea povestea unui grup de adolescenți, iar„Screech Powers” a fost unul dintre cele mai comice personaje din show. Sitcom-ul prezintă aventurile celor șase tineri, în perioada liceului. Diamond a apărut și în filmele Made (2001), Pauly Shore Is Dead (2003), Dickie Roberts: Former Child Star (2003), Tetherball: The Movie (2010), All Wifed Out (2012) și College Fright Night (2014) și a fost producător executiv al filmului de televiziune din 2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story.

Foto: dailymail.com

Bârfoteca. Kim Kardashian și Kanye West au trecut la un nou nivel. Ce s-a întâmplat între cei doi