Actorul Gbriel Fătu, cunoscut și ca ”regele farselor” din perioada OTV, divorțează din nou. Soția sa Georgiana îl cheamă în instanță.  Despărțirea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că actorul a divorțat de regizoarea Chris Simion după 13 ani de căsnicie pentru a se căsători cu Georgiana.

Un actor, divorțat de o celebră regizoare, trece iar printr-o despărțire

Gabriel Fătu și Georgiana s-au căsătorit în anul 2015 și iată că după 5 ani mariajul lor ajunge la final. Se pare că soția este cea care a decis să pună punct căsniciei și l-a chemat chiar și în fața instanței.

Cei doi au avut o nuntă ca în filme, la care au participat aproximativ 700 de invitați. Georgiana Stancu a deschis la Judecătoria sectorului 2 un poces în care i se cere actorului divorțul, excercitare autoritate părintească, și acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid, stabilirea domiciliului acesteia, dar și pensia alimentară, potrivit money.ro.

Gabriel Fătu a divorțat de Chris Simion după 13 ani de căsnicie

Actorul nu se află la primul divorț. Gabriel Fătu s-a despărțit de regizoarea Chris Simion, după 13 ani de mariaj.

„Ne cunoaştem de când eram mici. Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri”, declara atunci Gabriel Fătu.

Actorul a avut parte și de divorț și de nuntă în același ani. În februarie 2015, Gabriel Fătu a divorțat de Chris Simion, iar în noiembrie s-a căsătorit cu Georgiana.

Ce avere are Gabriel Fătu

Gabriel Fătu a ajuns cunoscut publicului larg în urmă cu mai bine de un deceniu, pe vremea când făcea farse la telefon, la televiziunea lui Dan Diaconescu. „Rege farselor” este de fapt actor, unul care încasează sume importante în cont, anual.

Actorul Gabriel Fătu, apropiat al Gabrielei Firea, este manager al Universității Populare „Ioan Dalles” din centrul Bucureștiului, instituție finanțată de stat. Astfel, artistul este obligat să-și completeze anual declarația de avere.

Veniturile lui Gabriel Fătu sunt din ce în ce mai mari, de la an la an. În 2019, actorul a câștigat aproximativ 140.000 de euro, adică un venit lunar de 11.666 de euro.

În rubrica bunurilor imobiliare, Gabriel Fătu a notat că deține un apartament în București și o casă de 245 mp, cumpărată în 2015, împreună cu soția sa, Georgiana.

Actorul mai deține un autoturism Jaguar, achiziționat în 2015, bijuterii în valoare de 17.400 de euro, obiecte de artă estimate la 93.000 de euro și depozite bancare în valoare de 170.000 de lei, respectiv 7.000 de euro, scrie b1.ro.

De asemenea, Fătu are și un credit bancar în valoare de 27.000 de euro, scadent în anul 2022.


Cine a sărăcit și cine s-a îmbogățit în timpul pandemiei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri