Un celebru actor a șocat cu noua imagine. De la „Făt Frumos” la „Mumia”

Un celebru actor a șocat cu noua imagine. De la „Făt Frumos” la „Mumia”
Acum 24 de ani, femeile erau topite după tânărul atletic, cu părul lung și ochi albaștri. Brendan Fraser juca atunci George, fiul junglei. Faima și titlul de vedetă la Hollywood au venit cu filmul ”Mumia”. Între timp, a devenit de nerecunoscut.

Starul din seria Mumia a șocat fanii. Actorul canadiano-american Brendan Fraser nici nu mai apare în public. Totuși, şi-a făcut apariţia la premiera producţiei No Sudden Move și a șocat pe toată lumea.

Un celebru actor a șocat cu noua imagine. De la „Făt Frumos” la „Mumia”

Brendan Fraser a uimit pe toată lumea cu noua sa imagine.  Starul din Mumia nu mai are corpul atletic de altădată, ci este de-a dreptul obez. Actorul, în vârstă de 52 de ani, a păşit pe covorul albastru cu burtă, făcli și păr rar. Deși nu mai iese în public,  actorul a participat la Festivalul de Film Tribeca din New York, la premiera producţiei No Sudden Move.

Actorul canadiano-american îl interpretează pe Jones în filmul regizat de Steven Soderbergh. El face parte dintr-un grup de criminali din 1954, care se reunesc după mult timp.

Însă, simpaticul și atleticul actor care l-a interpretat pe George al junglei nu mai are corpul atletic de altădată. Este cu totul schimbat.

 

Brendan Fraser a uimit pe toată lumea cu noua sa imagine Foto: dailymail.co.uk

Ce a pățit Brendan Fraser

Brendan Fraser a devenit star  la Hollywood datorită rolului principal din George of the Jungle în 1997 şi cel al lui Rick O’Connell din franciza The Mummy. A mai jucat în filme până în 2008, dar mai rar. Actorul a mărturisit că se află în depresie, după ce a fost agresat sexual.

El a susţinut într-un interviu pentru revista GQ din 2018 că, în 2003, a fost agresat sexual, la un eveniment, de un bărbat celebru. Acesta l-a apucat de fese şi i-a introdus un deget în fund.

Starul a recunoscut că acest episod l-a făcut să cunoască depresia şi că incidentul l-a determinat să se „retragă”.

În ultimii doi ani, Fraser s-a reîntors pe platourile de filmare. În 2018, a jucat în drama Trust a lui Danny Boyle şi a redat vocea lui Robotman în Titans şi Doom Patrol.


Sarah Jessica Parker, greu de recunoscut. A ieșit la masă cu Alec Baldwin și soția sa. Foto

Vreți să scăpați de obsesia că v-ați îngrășat? Faceți ce a făcut Jessica Simpson

Recomandarile noastre