Un cunoscut prezentator tv a recunoscut că e gay după 27 de ani de căsnicie. Ce a făcut după mărturisire

Un cunoscut prezentator tv a recunoscut că e gay după 27 de ani de căsnicie. Ce a făcut după mărturisire
Phillip Schofield s-a bucurat de o masă confortabilă în familie. Acesta a petrecut timpul alături de soția sa Stephanie Lowe și de fiicele lor Molly și Ruby.

Familia a ieșit împreună în Londra luni seara, după ce prezentatorul This Morning  de la ITV s-a mutat într-o casă nouă din capitala Angliei.

Cina în familie

Phillip, în vârstă de 58 de ani, a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de soția și fetele sale: „Cina cu familia”.

Vedeta, care a mărturisit public că este gay în luna februarie, a luat masa cu soția sa cu care e căsătorit de 27 de ani. Alături de ei s-au aflat Molly, în vârstă de 27 de ani și partenerul ei Will Grieveson. La masă a fost de asemenea sora lui Molly, Ruby, în vârstă de 24 de ani cu iubitul ei Will Proctor.

Întâlnirea a venit la câteva zile după ce s-a dezvăluit că Phillip s-a mutat într-un bloc de burlaci, în valoare de 2 milioane de lire sterline din West London. Se zvonește că noua locuință este aproape de casele starurilor din ITV Holly Willoughby și Declan Donnelly, precum și de vechea casă al lui Ant McPartlin și a fostei soții Lisa Armstrong.

Lupta pentru avere

Rapoartele despre achiziție vin după ce Phil a discutat despre divorțul de Stephanie. Acesta va împărți cu ea averea sa de 9 milioane de lire sterline. Înseamnă că fosta jurnalistă de la BBC, Stephanie, este în așteptarea unui acord de 4,5 milioane de lire sterline.

„Phillip și Steph au avut o mulțime de conversații dureroase în ultimele zece luni, dar rămân într-o relație la fel de strânsă și devotați unul față de altul, cum au fost întotdeauna. A fost atât de susținătoare, iar el nu o va abandona acum. În același timp, el nu are nici o dorință de a se amesteca într-o luptă amară și costisitoare de divorț. Phillip nu se grăbește să cunoască pe cineva nou, dar, evident, subiectul a fost discutat, deși în termeni foarte lași. Puterea sa de câștig este la un nivel maxim, iar Steph are dreptul la jumătate de avere”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Sursă foto: The Sun

O nouă modă în bucătărie: legume la desert

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp