Informațiile au fost prezentate pe canalul de Telegram – Трудный День О.Н.И.
Descoperirea a avut loc ”în zăcământul de cărbune Elga (Yakutia) din zona de permafrost, unde minerii au găsit o figurină ciudată sub forma unei femei cu sabie și scut, iar pe spate par să fie aripi”. După ce clipul a fost distribuit, acesta s-a viralizat imediat.
Când au văzut cum arată îngerul, internauții au spus că statuia seamănă foarte mult cu Sfântul Arhanghel Mihail, conducătorul Oștirii Cerești, care este considerat, potrivit Bibliei, principalul soldat al lui Dumnezeu.
Ce legătură există cu războiul din Ucraina
Există însă și persoane care susțin că e posibil ca totul să fie doar un fake, iar cei care au pus totul la cale să fie serviciile speciale din Rusia. Acestea ar vrea să arate lumii că în Rusia se petrec multe minuni și că rușilor le este scris să câștige războiul din Ucraina.
Cine este Sfântul Arhanghel Mihail
Potrivit sfinților părinți, sfântul Arhanghel Mihail, cel mai puternic dintre toți Arhanghelii, este cel care a condus lupta împotriva îngerilor căzuși dar și a satanei. În Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul stă scris: „Și s-a făcut război în cer: Mihail și îngerii lui au pornit război cu balaurul.
Și se războia și balaurul și îngerii lui. Și n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele de demult, care se cheamă diavol și satana, cel ce înșeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ și îngerii lui au fost aruncați cu el” (Apoc. 12, 7-9).
Rugați-vă Arhanghelului Mihail când simțiți că aveți nevoie de protecție
Orice credincios care are nevoie de protecție și se simte slăbit să ceară ajutorul Arhanghelului Mihail. El vă apără împotriva energiilor negative, vă dă putere și credință și vă ajută să găsiți imediat soluția cea mai potrivită pentru a scăpa de probleme, intervenind miraculos. Se spune însă că pentru a reuși să vă conectați cu Arhanghelul Mihail trebuie să aveți inima curată.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook