Un medic renumit vrea ca „iarba” să fie legalizată de urgență. Atenționează și asupra unor jucării periculoase

Un medic renumit vrea ca „iarba” să fie legalizată de urgență. Atenționează și asupra unor jucării periculoase
Într-o intervenție la Antena 3, un renumit medic a vorbit atât despre importanța legalizării canabisului cât și despre pericolul care stă ascuns în spatele unui tip de jucării pentru copii.

Renumitul medic Monica Pop e pusă pe fapte mari și susține legalizarea canabisulului. Cuvintele sale sunt zguduitoare și în următoare perioadă vor suscita multe comentarii.

Monica Pop aruncă bomba. „Ar trebui mâine să legalizeze. Oricum se dă numai cu rețetă verde…”

Doctorița a tras un semnal de alarmă și crede că cel mai repede cu putință ar trebui ca cei care au nevoie de canabis să îl poată utiliza. Motivul? Morfina e mult mai puternică decât această plantă și e folosită de multă vreme. „E legalizată morfina și nu legalizează canabisul? E o prostie incomensurabilă, pentru că morfina e a mai tare decât canabisul.

Ar trebui mâine să legalizeze. Oricum se dă numai cu rețetă verde. Deci nu poate oricine. Dacă cei aleși de noi sunt normali la minte, atunci ar trebui sa aprobe imediat lucrul acesta”, a declarat doctorul Monica Pop la Antena 3.

Inducerea panicii este o politică comportamentală peste tot după câte se vede foarte bine

De asemenea, Monica Pop a spus că cei care realizează jucării înfricoșătoare pentru copii au grave probleme psihice. „Mi-am adus aminte că am fost la o bursă de director de spitale cu mulți ani în urmă și în țara respectivă erau deja lucruri urâte, lucruri care erau neatrăgătoare, hăinuțe de copii în culori sumbre.

E o tendință efectiv cu probleme psihice. Cei care fac așa ceva pot să se supere pe mine oricine auzind lucrul acesta, pentru că nu e normal lucrul acesta este împotriva normalului, împotriva firii și nu cred că are cineva interes să pregătim generații negative.

Mai mult decât atât, după ce suntem oricum bombardați cu atâtea vești proaste mai sunt și aceste lucruri. Inducerea panicii este o politică comportamentală peste tot după câte se vede foarte bine și atâta timp cât induci panică unor adulți, bineînțeles că și copiii vor avea de suferit, și ei vor fi la fel”, a mai spus medicul Monica Pop.

Sursă foto: arhivă/captură