Un nou cuplu la orizont. Selena Gomez și-a scos iubitul în oraș. Au apărut primele imagini

Un nou cuplu la orizont. Selena Gomez și-a scos iubitul în oraș. Au apărut primele imagini
Abia ce a ieșit public să dea replică celor care au acuzat-o că s-a cam îngrășat de la ultima apariție public – după traseul pe covorul roșu la Globurile de Aur, Selena Gomez are o nouă surpriză pentru fanii ei. Ea și-a scos iubitul în oraș. E prima apariție alături de el.

„Sunt un pic cam mare acum”,  le-a transmis Selena Gomez celor care i-au numărat kilogramele în plus la Globurile de Aur. Apoi și-a luat iubitul de mână și a ieșit cu el în oraș. Prima apariție a noului cuplu de la Hollywood – Selena Gomez și Drew Taggart a fost într-un club de bowling. Page Six a obținut fotografii exclusive cu cântăreața-actriță, în vârstă de 30 de ani, și membrul trupei Chainsmokers, în vârstă de 33 de ani, de la o întâlnire cochetă la The Gutter, o sală de bowling din New York City, duminică.

Un martor ocular a povestit că cei doi „se sărutau” ca niște adolescenți în timp ce se bucurau de puțin timp singuri. „A fost, de asemenea, un grup de fete tinere care au urcat pentru a face poze cu ea la scurt timp după aceea și un bărbat care a primit un autograf”, a mai continuat sursa.

Perechea a păstrat lucrurile casual, cu Gomez purtând un hanorac negru și pantaloni de trening asortați. Șuvițele ei întunecate, până la umeri, erau lăsate libere, în timp ce bretonul ei caracteristic îi încadra fața. Taggart, la rândul său, a optat pentru o cămașă cu mânecă lungă și pantaloni de culoare închisă. Totuși, cel mai vizibil accesoriu al său a fost zâmbetul larg pe care îl afișa în timp ce o privea pe vedeta din „Only Murders in the Building” jucând bowling.

Selena Gomez și Drew Taggart nu se mai ascund de lume

Potrivit Us Weekly, cuplul este „foarte relaxată și discretă” în acest moment, dar se distrează foarte mult împreună”. „Ei nu încearcă să-și ascundă idila strecurându-se prin cluburi rezervate exclusiv membrilor”, a declarat luni o sursă pentru publicație, precizând că muzicienilor le place să „meargă la bowling și la film”. Sursa a adăugat că Gomez era „atât de afectuoasă” cu DJ-ul încât „abia își putea ține mâinile departe de el”.

Pe fondul noii iubiri a lui Taggart, cea mai recentă fostă iubită a sa, Eve Jobs, pare să-și fi dezactivat contul de Instagram. Modelul în vârstă de 24 de ani – care este fiica regretatului fondator al Apple, Steve Jobs a început să se întâlnească în vară cu Drew Taggart, însă idila lor trebuie să se fi stins.

Taggart a fost legat anterior de modelele Haley Rowe, Meredith Mickelson și Chantel Jeffries, în timp ce Gomez a fost relativ tăcută în ceea ce privește viața ei amoroasă de când s-a despărțit de The Weeknd în octombrie 2017.

Sursa foto: Page Six, Instagram

Recomandarile noastre