Un nou reality show începe la Antena Stars și va fi cu multă distracție și muzică bună, popular.  Începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii vor putea urmări cel mai nou reality show Antena Stars, Chef de viaţă. Armin şi Claudia.

Acesata îi are în prim plan pe renumitul saxofonist Armin Nicoară şi pe iubita lui, Claudia. Alături de aceştia, telespectatorii îi vor putea urmări pe părinţii lui Armin, celebrul instrumentist Petrică Nicoară şi pe soţia acestuia, pe fratele lui Armin, Armando, dar şi pe părinţii Claudiei.

Un nou reality show începe la Antena Stars

Sensibil, dar totodată o figură controversată în lumea muzicală românească, Armin Nicoară îşi pune viaţa pe tavă şi îi invită pe telespectatori să îi fie alături de la întâlnirile de business, la timpul petrecut în familie, ieşirile cu prietenii, sesiunile de shopping sau înregistrările din studio.

Ce înseamnă viaţa de artist, cu bune şi rele, cu renunţări, pierderi, frustrări, dar şi cu multă bucurie, muzică, prieteni şi o familie care îl susţine, aşa îşi doreşte Armin Nicoară să fie cunoscut publicului. “Propunerea Antena Stars de a avea propriul meu show m-a onorat. Sunt foarte recunoscător şi deopotrivă nerăbdător să treceţi pragul casei noastre şi să ne cunoaşteţi aşa cum suntem noi!”, a declarat Armin Nicoară.

Astfel, începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii le vor putea fi alături Claudiei şi lui Armin la fiecare pas. Totul va fi filmat de către echipa Antena Stars. Vor putea surprinde astfel zile obişnuite din viaţa artiştilor şi îi vor putea vedea pe protagonişti în ipostaze mai puţin cunoscute.

În spatele uşilor închise, în cadrul primelor episoade Chef de viaţă. Armin şi Claudia aceştia vor putea urmări cum evoluează relaţia dintre Claudia şi Armin. Dar și cum arată o petrecere în cadrul familiei Nicoară. Telespectatorii vor vedea ce conflicte există între ei. Și, totodată, vor putea afla controversata poveste a bijuteriei în valoare de aproape 20.000 de euro.

Andreea Esca, plină de admirație: „O să fii un bărbat mişto”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp