Un român, campion la cel mai stupid joc. Conor McGregor a asistat la meci uluit

Un român, campion la cel mai stupid joc. Conor McGregor a asistat la meci uluit
Legendarul luptător UFC, Conor McGregor, s-a amuzat de românul Sorin Comșa de doar 24 de ani, care a participat la un concurs mai ciudat, organizat de promoția RXF, specializată în MMA. E vorba de un concurs de dat palme.

Concurenții s-au pălmuit cu simț de răspundere, până când unul singur a rămas în piciore. Marele câștigător a fost românul, care a intrat în posesia premiului de 5000 de euro. Din păcate însă, acesta a ajuns de nerecunoscut la finalul turneului, suferind traumatisme majore la nivelul feței.

Conor s-a distrat când a privit imaginile, deși mulți prieteni din online au criticat acest concurs, comentariile postate nefiind din cele dorite. „O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a spus Conor pe contul său de socializare.

Logodnica lui Conor a strălucit la nunta surorii sportivului

Superstarul irlandez a fost la finalul anului trecut la nunta surorii sale, Sandra. Iubita sa, Dee Davlin, o frumusețe de femeie, a reușit să atragă toate privirile la acest eveniment prin eleganța și comportamentul de care a dat dovadă.

180 de milioane de dolari pe an

Conor este unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, dar și cei mai bine plătiți. Sursele spun că acesta ar încasat nu mai puțin de 180 de milioane de dolari pe an. Singurul sportiv campion în MMA la două divizii diferite în același timp, s-a născut la Dublin, pe 14 iulie 1988 și a fost pasionat de sport din copilărie, dar prima dată a vrut să facă performanță în fotbal.

De altfel, el a fost legitimat la clubul Lourdes Celtic Football Club. Pe de altă parte, i-a plăcut mult și boxul și a început să meargă la sală încă de când avea 12 ani.

Familia nu l-a susținut în carieră

Într-un interviu mai vechi, sportivul a mărturisit că și-a dorit enorm să aibă o carieră în MMA, însă familia nu l-a susținut. “Cu tata am avut probleme, îmi spunea să-mi iau un job, că nu fac nimic cu viața mea. Mă întrebau ce o să fac când voi pierde o luptă. Le-am spus că voi fi milionar până la 25 de ani. Tata mi-a râs în față. Am întârziat cu un an, dar am reușit”, și-a amintit McGregor.

Recomandarile noastre