Un român susține că Prințul Charles e tatăl său. Are și test ADN

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său. Are și test ADN
De parcă nu ar avea destule pe cap familia regală, acum s-au mai trezit la poarta casei și cu un român care strigă după tatăl său. Nimeni altul decât prințul Charles.

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său. Are și test ADN în acest sens. Și s-a dus să-și revendice apartenența familială în poarta casei. După gard, la propriu.

Un român din Sighișoara s-a dus până la Palatul Buckingham pentru a cere să discute cu presupusul său tată. Individul susține că mama sa ar fi avut o relație cu prințul Charles, în urmă cu 49 de ani, la Sighișoara. Pentru a-și susține ipoteza, bărbatul spune că are chiar și un test ADN, cât și multe alte dovezi care atestă că e viță nobilă.

Un român susține că Prințul Charles e tatăl său

„Am acte doveditoare cu ADN, cum că eu aș fi fiul Prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maica-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată.

Acum am venit aici la Castel, (n.r. Palatul Buckingham) pentru a-mi cere drepturile ca fiu. Să mă recunoască, ca fiu!”, a spus românul într-un video publicat pe Facebook și distribuit pe mai multe grupuri.

La scurt timp după, bărbatul a început să-l strige „tată” pe Prințul Charles, în engleză, în speranța că-l va auzi: „Father! Father…! Papa, help!”, a strigat el. Postarea românului s-a viralizat. Are sute de mii de vizualizări și mii de reacții și comentarii.

Sursa foto: captură Facebook, Instagram

Cezara Dafinescu a fost apărată de menajeră. Un actor celebru a vrut să o bată