Un „selfie” spune multe despre tine. Ai grijă cum te pozezi!

Un „selfie” spune multe despre tine. Ai grijă cum te pozezi!
Îți deschizi feedul și iată-le: mai multe selfie-uri de la mai mulți oameni. Cu milioane de selfie-uri postate și partajate de mulți utilizatori în orice moment, avem tendința de a avea o impresie despre personalitățile oamenilor pe baza imaginilor lor. Potrivit unui studiu din Singapore, un „selfie” spune multe despre tine.

Oamenii sunt interesați să descopere nuanțe psihologice despre oameni. Potrivit unui studiu făcut în Singapore, selfie-urile noastre vorbesc despre noi într-un mod mai profund. S-ar putea să fiți surprinși de ceea ce au descoperit experții!

Vrea să-și arate latura atractivă

Aruncă o privire asupra selfie-urilor tale! Ți se arată că folosești obrazul stâng sau drept? Șansele sunt ca cele mai multe dintre ele să fie cu partea stângă. Motivul este interesant – partea stângă a obrazului comunică mai bine emoțiile și este percepută ca fiind mai atractivă, potrivit unui studiu. Data viitoare când faceți un selfie, ar trebui să vă amintiți acest lucru!

Vrea să se simtă micuță și feminină

Dacă sunteți o femeie care face o fotografie de sus, s-ar putea să încercați să exprimați feminitatea. Potrivit unui studiu, femeile fac poze de sus pentru a părea mai mici, mai scunde privitorului. Ceea ce este exact opusul bărbaților care fac o fotografie de jos.

Făcând un selfie de sus, femeile ar putea încerca să comunice nu numai că sunt scunde, ci și că sunt credincioase și frumoase.

Vrea să pară autentic și spontan

Selfie-urile indică adesea starea noastră de spirit – și, de asemenea, judecata altora. Un studiu a concluzionat că, dacă pozați în situații naturale, de zi cu zi, puteți fi perceput ca o persoană autentică. Vă bucurați de o briză frumoasă sau aveți o zi relaxantă? A face un selfie ar putea oferi altora o impresie bună despre personalitatea ta.

Cristian Pațurcă, „golanul” ce ne-a lăsat moștenire Imnul Libertății. Radu Bănică ne-a amintit de el, într-un show tv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre