Un singur om o mai face fericită pe Sofia Vicoveanca. Vedeta recunoaște

Un singur om o mai face fericită pe Sofia Vicoveanca. Vedeta recunoaște
Sofia Vicoveanca are acum 81 de ani și este, în continuare una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. După ce a rămas văduvă, un singur om o mai face fericită.

Sofia Vicoveanca a trăit o viață alături de soțul ei, jurnalistul Victor Micu. Acesta a plecat la cele veșnice acum 20 de ani. Cei doi nu au făcut nuntă, vedeta nu a vrut niciodată să îmbrace rochia de mireasă. S-a considerat urâtă, și nu a vrut rochia albă.

„Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Soțul Sofiei Vicoveanca a fost un mare jurnalist

„Soțul meu, Victor Micu, era bucureștean. Venise la Suceava și a dat păcatul peste el văzându-mă și s-a moldovenizat până în unghie. A fost un ziarist cu un creion foarte ascuțit, foarte caustic, avea rubrica de scandal, ceea ce i-a adus multe necazuri, dar era un om foarte vertical. A fost primul meu spectator.

Eu nu fac textele melodiilor, le culeg, citind foarte mult, și îmi zicea mereu să am grijă să nu mă repet. În momentul când lucrăm la un text și ziceam că e extraordinar, iar el mă contrazicea, începeam să aruncăm cu creioane și să rupem hârtii, începea scandalul. Așa a fost soțul meu, dar mi-a fost alături, m-a înțeles”, povestea artista în anul 2010 pentru revistatango.ro.

Cine e bărbatul care o face fericită pe Sofia Vicoveanca

Așa „urâtă” cum s-a considerat, nedemnă să îmbrace rochia de mireasă, Sofia Vicoveanca a avut o viață frumoasă. S-a chinuit mult să aibă copii, și a fost binecuvântată cu un fiu, Vlad Bogdan, acum în vârstă de 50 de ani. el este bărbatul care o face fericită.

Iar artista nu pierde nicio ocazie să arate asta. ea a distribuit pe pagina de Facebook o fotografie emoționantă alături de fiul ei, alături de un mesaj care a pus lacrimi în ochi cititorilor: „VLAD – TU îmi ești Sprijin, Lumină, Împlinire, Bucurie! Să fii sănătos, Domnul să te ajute și să te însoțească în fiecare clipă! LA MUUULȚI ANI FERICIȚI! Te îmbrățișează, cu toată căldura sufletului – mama!”

A vrut să adopte o fetiță, după inundațiile din anii 1970

„Dacă am realizat ceva în viață, este că Dumnezeu mi-a îmbogățit sufletul dăruindu-mi un pruncuț. Este un copil dăruit! Indiferent cât trăiesc, indiferent câți ani are copilul, pentru mine el rămâne pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna. Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă.

În anii 70, când a fost prima mare inundație în Ardeal – atunci s-a văzut generozitatea românilor, unii au ajutat cu bani, alții, cu produse -, a apărut o listă a copiilor rămași orfani sau rătăciți în urma potopului, cine își dorește să înfieze un copil. Sfătuindu-mă cu soțul meu, Victor, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, căci nu-i clipă să nu-l regret, ne-am înscris să luăm o fetiță de 3-4 ani. Am fost a 24-a pe listă și singura familie fără copii”, declara cântăreața pentru Libertatea într-un interviu.

Cântăreața nu a putut adopta un copil, dar apoi a trăit cea mai mare bucurie, când a rămas însărcinată. „Venirea lui pe lume mi-a schimbat destinul, mi-a coborât glasul cu o terță. Eram mezzo și am ajuns la bas, glasul pe care-l ascultați și dumneavoastră de atunci. Dumnezeu mi-a ascultat ruga și nu-i clipă să treacă fără a-i mulțumi cu întreaga ființă”, ne-a mai mărturisit Sofia Vicoveanca.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre