Unde întâlnești un viitor astronaut, biolog marin și spion? Nu e film SF

Unde întâlnești un viitor astronaut, biolog marin și spion? Nu e film SF
Tineri care visează la meserii atât de diferite se vor întâlni în viața reală. Un viitor astronaut, biolog marin și spion au de dat un examen foarte greu, în fața unui juriu sever, dar competent.

Pare un film de ficțiune, dar nu este. Candidații au visuri mărețe, îndrăznețe, dar au emoții ”cât carul” în fața unor vedete de primă mână.

Unde întâlnești un viitor astronaut, biolog marin și spion?

Tineri pasionați de folclor vor fi duminică, 15 noiembrie, la televizor, pe scena „Vedeta  populară”.

Concurentele ediției a șasea din sezonul V al emisiunii realizate de  Iuliana Tudor au visuri mari pentru viitor. Oricare ar fi acestea, însă,  folclorul ocupă un loc aparte. Le vom cunoaște duminică, 15 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Ce înseamnă să dai în strungă? Este întrebarea pe care Iuliana Tudor o  adresează uneia dintre cele cinci concurente ale talent-show-ului de folclor „Vedeta populară”, în ediția de duminică. Și aceasta pentru că  studenta la Pedagogie din Sibiu, care visează să devină profesoară, nu este străină nici de munca brută, la stână. A moștenit, însă, talentul muzical al bunicii și al mamei, iar pe 15 noiembrie vine să îl și demonstreze în fața juriului de la „Vedeta populară”.

„Vedeta populară”. Concurența este puternică

Tot pentru titlul de „Vedeta populară” luptă  și o elevă dintr-un sat bistrițean care și-a făcut debutul tocmai pe o  scenă din Elveția! Visul ei este să salveze planeta, iar pentru propria  carieră își dorește să găsească acel drum care să o facă unică în muzica  populară.

La fel de hotărâtă vine și o moldoveancă de 17 ani din Neamț, pusă numai pe fapte bune: face donații și voluntariat de câte ori are ocazia, iar cu fondurile strânse de ea și colegii ei s-a renovat o școală și au fost ajutați copiii fără posibilități. Încă mai caută meseria potrivită pentru ea, dar printre variante se numără cea de astronaut, biolog marin sau spion!

Tot din Neamț vine la „Vedeta populară” și o tânără care a început prin a  „cânta” pe clapele desenate ale unui pian dintr-un manual de educație muzicală. Și, chiar dacă a făcut multe sacrificii, acum studiază violoncel și pian la un liceu de arte, urmându-și visul.

Cea mai experimentată concurentă a serii este o olteancă de 25 de ani și nu este pentru prima oară când urcă pe scena „Vedeta populară”. În sezonul trecut al emisiunii, a ajuns în semifinală, iar acum s-a întors cu forțe proaspete, vrând să uimească și își depășească performanța.

„Vedeta populară”. Invitați de marcă

Nume mari ale folclorului românesc, Ștefania Rareș, Viorica Macovei, Gheorghița Nicolae, Rodica Popa Comăniciu și Cornelia Ardelean Archiudean le vor fi alături celor cinci concurente, iar maestrul Ştefan Cigu dirijează și în această ediție Orchestra Ansamblului Dor românesc, oferindu-le suportul pe note muzicale de care au nevoie.


De 14 ani, aniversarea Nadiei e altfel. Poze de colecție

Recomandarile noastre