Esca nu a fost niciodată o silfidă, dar nici grasă nu a fost. Iată cum se întreține vedeta!

Are antrenor personal de pilates care are grijă să o „chinuie” bine de tot, la fiecare sesiune de antrenament. Recent, vedeta a dezvăluit și exercițiile pe care le face. Pentru a-și tonifia partea inferioară a corpului folosește, în timpul exercițiilor, greutăți atașate de picioare. În rest, face extensii folosind aparate și greutatea propriului corp.

Sex sau sport?

Sex sau sport? Ce preferă Andreea Esca? „Depinde de oră”, a răspuns aceasta când a fost întrebată. Mai exact, preferă să facă sport dimineață, lăsând serii alte activități.

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi jurnaliste și emblema postului de televiziune Pro TV. Apare pe sticlă de mai bine de 20 de ani, făcând parte din prima televiziune privată de după Revoluție: SOTI. A devenit celebră datorită salutului cu care și-a obișnuit telespectatorii încă din 1995 „Bună seara, România. Bună seara, București. PRO TV te salută”.

Vedeta tv s-a căsătorit cu Alexandre Eram în 2000, iar nași le-au fost Ana şi George Copos. Ei au devenit părinți de băiat și fată: Aris (24 iulie 2003) și Alexia Eram (31 august 2000).

Mare iubitoare de sport, Andreea Esca  a fost înotătoare de performanță în adolescență. De ani buni practică pilates, sport care i-a transformat corpul într-unul de atlet, cu un abdomen perfect tonifiat și mușchi lucrați.

Exercițiile Pilates, inventate de culturistul de origine germană Joseph Pilates, ajută la creșterea mobilității și a flexibilității corpului, tonifierea abdomenului, spatelui și coapselor și sunt recomandate în special celor care au probleme cu spatele sau celor care au o viață sedentară prin natura job-ului.

Iată alt mare secret al Andreei

Andreea Esca a dezvăluit însă și unul din secretele pe care le-a ținut în ea jumătate de viață. E capabilă de așa o organizare încât, orice ar fi, e gata în 5 minute, în orice situație. „Andreea 5 minute! Ăsta e numele meu la Pro TV”, a recunoscut vedeta. Postarea cu bigudiuri în cap i-a amuzat pe mulți dintre apropiații săi, dar mai ales pe fani, care au făcut numeroase glume pe seama ei.

Esca este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot felul de lucruri din viața personală. În urmă cu câțiva ani avea să dezvăluie în propria carte, intitulată „Ce-am făcut când am tăcut” care era porecla din copilărie (Piticot), iar acum a dezvăluit cum o strigă colegii.

Sursa foto: Instagram

Upss! Dorian Popa, împachetat în prosop ca Marica. Descoperiți diferențele!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri