Mai în glumă, mai în serios, Vali Vijelie a spus că în perioada tinereții și lui i s-au pus coarne. Lucruri neștiute despre cântăreț.

Vali Vijelie aruncă bomba. „Am fost înșelat”

În emisiunea Star Matinal, Vali Vijelie a răspuns unor întrebări ceva mai incomode. Artistul a făcut deliciul tuturor atunci când a recunoscut că și el a fost înșelat în tinerețe. “Orice om a fost înșelat, când ești mic nu ști cu ce se mănâncă și ce ai de făcut. Dacă nu treci prin asta, nu ști cum e viața. Și am suferit, normal”, a recunoscut vedeta.

Ce-i drept, nici el n-a fost ușă de biserică de când e căsătorit, însă spune că a învățat de la viață că orice rău e spre bine. “Prima dată nu se pune, a doua oară se iartă, a treia oară se învață și a patra oară mergi înainte. Hoțul neprins, e negustor cinstit”, a glumit îndrăgitul manelist.

“Părinții mi-au spus să nu trăiesc cu ideea că am inventat roata sau becul”

Cât privește celebritatea, Vali a mărturisit că părinții l-au învățat de mic copil să-și cunoască lungul nasului. “Părinții mi-au spus că artist sunt pe scenă. Când am coborât, sunt ca toată lumea, nu există nici o diferență. Și să nu trăiesc niciodată cu ideea că am inventat roata sau becul. Trebuie să avem grijă că așa cum există urcușuri, există și coborâșuri. Dacă ești băiat bun, toată lumea pune palma și undeva te oprești.”, a spus artistul.

“Vărul meu, Mihai Bordeianu, mi-a fost primul profesor

Pentru tot ce reușit să facă în viață, Vali Vijelie le va mulțumi totdeauna părinților săi, care au plecat la cele veșnice. Dar și verilor săi, Mircea Vijelie și Mihai Bordeianu, primului său profesor și fanilor. “Mi-amintesc că am venit într-o zi de la școală și tata și-a dat seama că l-am mințit și am chiulit.

Și atunci m-a certat foarte tare. Niciodată nu făcuse asta, eu fiind cel mai mic. Atunci vărul meu, Bordeianu, a spus să mă dea pe mâna lui. Și tata m-a trimis să învăț acordeonul. Eu am crezut că fiind vărul meu, va fi mai indulgent. Dar când greșeam, primeam o palmă peste cap”, s-a destăinuit, amuzat, artistul.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp