Vali Vijelie, nostalgic după vremea când se spăla pe cap în lighean

Vali Vijelie, nostalgic după vremea când se spăla pe cap în lighean
Pe Vali Vijelie l-a lovit melancolia! Într-o postare pe Internet a strâns 23.000 de aprecieri cu aminitirile lui din vremea când se spăla pe cap la lighean și când mânca dimineața ceai de tei și pâine cu margarină. ”Parcă mi-am retrăit copilăria!”, a spus admiratorilor simpaticului manelist.

Valentin Rusu, cunoscut sub numele de Vali Vijelie (50 de ani) a devenit nostalgic după vremurile copilăriei, când mâncarea era puțină, dar sănătoasă.

Vali Vijelie, nostalgic după vremea când se spăla pe cap în lighean

Peste 2.000 de admiratori au apreciat cea mai recentă postare a lui Vali Vijelie. ”100% adevărat și eram sănătoși tun”, au spus toți internauții care îl admiră pe celebrul manelist.

„Acum 20-30 de ani, majoritatea dintre noi ne spălam pe cap în lighean, beam ceai de tei la micul dejun (cules și uscat de noi înșine) și pâine cu margarină. La prânz, ciorbă cu orice era ea (și ne ținea de foame), iar seara lapte fiert în ceaunul de la mămăligă. Portocale doar la Crăciun și ca pachet la școală, un măr sau ou ochi intre două felii de pâine și gata sandwich-ul! Vacanța de vară era la bunici, la țară, unde ajutam la cules si curățat porumbul, la scos fasolea de pe păstaie, dat de mâncare la porci și găini cu bunica și mâncat în curte la umbră cu muștele roind în jurul capului! Umblam cu o singură pereche de ghete toată iarna si ne îmbrăcam de pe piață! Mâncam gogoșile din pâine, să nu mai zic ce bună era pâinea umezită cu zahăr… Noaptea, după ce adormeau părinții, furam cornulețele cu gem sau cozonacii care erau pregătiți pentru zilele de sărbătoare. Pentru școală căutam diferite plante pentru ierbar și fluturi pentru ora de zoologie, aveam și ore de atelier în program sau de mers cu colegii la cules pe câmp în practică, ne scăldam în râu și eram sănătoși și vioi.. Azi au farmec și o nostalgie aparte”, a scris Vali Vijelie, cuprins de amintiri frumoase din copilărie.

Vali Vijelie: ”Cea mai mare distracție era bâlciul”

”Duminica mergeam toți la biserică să ne împărtășim! Bâlciul era cea mai mare „fiestă” din acele timpuri. Distracția noastră în timpul liber era joaca pe uliță cu frunze ca bani, seturi de ceşti din plastic, imaginându-ne că e cafea. Țară, țară vrem ostași, coarda, lapte gros, mâta, rațele si vânătorii, elastic, pinga, bâzâ, flori fete filme sau băieți, melodi sau cântăreți, râuri orașe ape munti, telefonul fără fir, bunul gospodar, piticot , nu te supăra frate, hoții si vardiștii și ce copilărie am avut! 2020. Nu mâncăm ardei umpluți seara că au orez și-s carbohidrați! Viața trece pe lângă noi visând la vacanțe în Malibu, Tenerife, Miami și ore extra de mers la sală sau stat pe facebook! Ne declarăm iubirea pe facebook, iar in realitate abia ne băgăm in seamă, ne mințim suntem falși și interesați…Toți suntem corecți, deștepți si frumoși… doar live-urile frumoase si care ne laudă sunt la modă! Copiii noștri nu vor avea niciodată amintirile noastre!”, a încheiat Vali Vijelie.

Vali Vijelie, casă de 600.000 de euro

După ani de muncă, agoniseală și cântat printre mese, Vali Vijelie a reușit să-și ridice ditamai casa, tot în cartierul în care s-a născut, Militari, din Bucurști. Vila, e situată pe o proprietate lungă cât un teren de fotbal, scrie hotnews.ro. Casa are trei terase, o piscină în partea din spate și un pasaj cu ieșiri în ambele părți ale curții, pentru a feri automobilele sale de ochii curioșilor, scrie aceeași sursă. Proprietatea a fost evaluată la 600.000 de euro.