Simon Cowell este cunoscut pentru comentariile sale agitate și atitudinea care a dus adesea la dezacorduri cu colegii săi. Fiind o vedetă de televiziune de mare succes, mulți telespectatori știu că se ceartă cu echipa sa Britain’s Got Talent și cu cea de la X Factor, din culise la audiții și la spectacole live. El și-a construit o reputație de-a lungul anilor pentru că a fost brutal de cinstit ca judecător în propriile sale emisiuni. Unele dintre cele mai explozive momente pe care le-a avut de-a lungul anilor, s-au întâmplat chiar în direct.

A părăsit școala la vârsta de 16 ani

Simon Cowell este principalul, fondatorul și directorul executiv al companiei britanice de divertisment Syco. Simon Cowell, a părăsit școala la vârsta de 16 ani. A fost angajat la EMI Music Publishing.

În 1985, el și un partener au format Fanfare Records, care s-a bucurat de ceva succes înainte de a încheia în 1989. Mai târziu în acel an BMG Records l-a angajat pe Simon Cowell ca artist și consultant în repertoriu. Succesul actelor pe care le-a semnat pentru BMG l-a consacrat ca o influență din ce în ce mai puternică în muzica populară.

Popstars și American Idol

După ce a asistat la popularitatea serialului de televiziune britanic Popstars, din anul 2000, un reality show construit în jurul unor acte muzicale concurente, Simon Cowell și producătorul de muzică și televiziune britanic Simon Fuller au dezvoltat formatul emisiunii cu un pas mai departe, permițând spectatorilor să aleagă câștigătorii în rundele finale a unui nou spectacol, Pop Idol din anul 2001 și până în anul 2003.

Compania Fox Broadcasting a importat spectacolul, alături de Cowell ca jurat, în Statele Unite, unde a avut premiera în 2002 sub numele de American Idol. A devenit cea mai bine cotată emisiune de televiziune americană. Popularitatea sa s-a datorat, parțial, reducerii acerbe a concurenților și, ocazional, a colegilor săi din juriu.

X factor

În 2006 The X Factor fondată în anul 2004, care reprezintă un concurs de talente condus de Simon Cowell și coprodus de compania sa, Syco Productions, a câștigat premiul pentru cel mai bun program de divertisment de la British Academy of Film and Television Arts.

În același an a devenit producător executiv a trei noi spectacole americane. American Inventor, din 2006 până în 2008, o competiție care promitea un contract de producție de milioane de dolari pentru câștigător.  America’s Got Talent din 2006 până în prezent, un spectacol deschis tuturor tipurilor de animatori la care a fost juriu din 2016. Celebrity Duets din 2006, o competiție de cântat pe termen scurt între perechi de cântăreți profesioniști și vedete.

Soțul actriței Rona Hartner are un trecut spectaculos

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri