Vedetele se roagă pentru însănătoșirea jurnalistului Gelu Chelu. E în comă, internat la Floreasca

Vedetele se roagă pentru însănătoșirea jurnalistului Gelu Chelu. E în comă, internat la Floreasca
Gheorghe Chelu, jurnalist Click!, dar și prieten al vedetelor, se află, de mai multe zile, în comă indusă. El este internat la Spitalul Floreasca din Capitală. În aceste zile, pacientul e monitorizat atent, pentru a se stabili momentul în care poate înceta să mai fie sedat.

Amintim că jurnalistul s-a internat miercuri dimineața la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru o intervenție chirurgicală banală ce trebuia sa aibă loc a doua zi, joi, dar în cursul serii, din păcate, a suferit un stop cardiorespirator.

„Starea lui este la fel de gravă, sunt vești bunicele și nu prea. Vor sa îl scoată din comă indusă și să încerce să îi facă o evaluare neurologică. Urmează să se hotărască în zilele următoare când îl scot din sedare și, în funcție de cum o să poată respira singur, mai văd ce au de făcut pe parte neurologică, în funcție de cât de afectat e”, au declarat membri ai familiei lui Gheorghe (Gelu) Chelu.

Jurnalistul de la Click! era nelipsit de la evenimentele mondene

Familia a relatat că unul din medicii de gardă a spus că „se văd mici modificări în evoluție – spre bine – dar trebuie urmărit cu mare atenție că organismul lui este foarte fragil”. Dacă situația se îmbunătățește, în zilele următoare, urmează evaluarea neurologică. Trezirea se va face lent prin reducerea dozei de sedare, pentru a  feri pacientul de sevraj sau complicații. „Medicii fac toate eforturile să fie cât mai bine și să primească îngrijirea și tratamentul necesar”, transmite familia, în timp ce vedetele  se roagă pentru jurnalist.

Vedetele strâng rândurile și se roagă pentru Gheorghe Chelu

La auzul veștii că jurnalistul a ajuns la spital, pe contul său de Facebook au curs sute de mesaje, din partea cunoscuților, cât și a vedetelor. Toate vedetele și cei care îl cunoșteau se roagă ca jurnalistul Gheorghe Chelu să se însănătoșească cât mai repede. Dan Negru, aflat în această perioadă în vacanță în Grecia, s-a interesat de starea de sănătate a jurnalistului. „Doamne ajută! Gelu Gheorghe Chelu Să te faci bine! Te iubim mult!!!!”, a scris artista Claudia Pavel.

„Gelu Gheorghe Chelu, sa îți dea Dumnezeu multă putere să treci peste momentul acesta din viața ta”, a fost mesajul lăsat de către jurnalista Claudia Ionescu.

„Doamne ajută!!! Însănătoșire grabnică”, a transmis actrița Paula Chirilă.

„Doamne ajută să își revină!!! Te iubim, Gelu! Suntem cu gândul la tine și ne rugam!! Ești puternic! O să reușești!”, a scris Andra Gogan.

Și David Dobrincu, câștigător al show-ului „Românii au talent” a transmis un gând bun către jurnalistul Click!

„Domnu’ Gelu Gheorghe Chelu, de-abia aștept să mergem împreună la un film bun, să mâncăm o prăjitură și să vă povestesc despre aventurile trăite în Grecia. Fiți curajos și puternic și să treceți cu bine peste această grea încercare. Avem multe lucruri minunate de făcut împreună! Mi-ați promis că mergem împreună la Disney și știu că sunteți un om care știe să-și țină cuvântul”, a fost mesajul puștiului ce a impresionat o lume întreagă în show-ul de talente.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre