Vestea care va întrista România. „Lidia Fecioru are nevoie de ajutor și de rugăciunile voastre”

Vestea care va întrista România. „Lidia Fecioru are nevoie de ajutor și de rugăciunile voastre”
Lidia Fecioru, bioenergoterapeutul care reușește să aline sufletele multor oameni, a dispărut de pe sticlă. Și deși toată lumea s-a gândit că a plecat în vacanță, realitatea este alta. Și nu este una plăcută.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce se întâmplă cu celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru, după ce aceasta nu a mai apărut în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

„Astăzi suntem într-o formulă restrânsă. Lidia Fecioru a pățit ce am pățit și noi cu toții.”, a spus prezentatoarea Adevăruri Ascunse, Cătălina Porumbel.

Lidia Fecioru a contactat virusul SARS-COV2 și se pare că nu e o formă tocmai ușoară, dar nici gravă.

Bioenergoterapeutul se află sub supravegherea medicului, la domiciliu

„Să-i informăm pe cei de acasă că azi ne chinuim să respectăm ceea ce i-am învățat pe cei de acasă fără ajutorul Lidiei. Lidia are nevoie de ajutor și de rugăciunile voastre ca să se facă bine, să fie sănătoasă și să vină la muncă săptămâna viitoare. Păi ce facem aici.”, a încheiat, într-o notă amuzantă, numerologul Mihai Voropchievici.

Lidia Fecioru, „femeia cu 1.000 de meserii”

Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.

Originară din Republica Moldova, la 18 ani, Lidia Fecioru s-a căsătorit, după care au venit pe lume și copiii. În acest timp, vreme de șase ani, a fost coafeză. Cu toate acestea, în timp ce muncea, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Cum a devenit medic legist

Lidia Fecioru a urmat cursurile Facultăţii de Medicină şi a lucrat la medic legist în cadrul Departamentul de Crimă Organizată din Chişinău.

Medicina legală a fost cea care a ghidat-o și spre astrologie. Aceasta mărturisea în urmă cu ceva timp că în timpul cazurilor la care lucra a început să simtă lucruri paranormale, precum întoarcerea în timp pentru a vedea cum s-a produs crima, titrează presa națională.