Vestea momentului despre serialul fenomen Clanul. Noul sezon aduce o surpriză majoră

Vestea momentului despre serialul fenomen Clanul. Noul sezon aduce o surpriză majoră
Serialul fenomen Clanul realizat și difuzat de PRO TV, care a ținut telespectatorii români cu sufletul la gură toamna trecută, se va vedea și în Bulgaria.

Începând din această seară, primul sezon va fi difuzat, în prime-time, pe postul bulgar bTV. Acesta e unul din cele mai importante posturi de televiziune din țara vecină. Conform PRO TV, lupta dintre Poliție și Mafie, situațiile extreme și intrigile din serial, cu siguranță, îi vor face și pe telespectatorii bulgari să îndrăgească personajele și, de ce nu, să-și aleagă o tabără.

„Unul dintre obiectivele companiei noastre, pe termen lung, este de a dezvolta ficțiunea locală și tocmai de aceea am făcut investiții puternice în această direcție. Nu este prima dată când un serial PRO TV ajunge să fie de interes internațional, iar aceasta este o altă validare a calității producțiilor noastre de ficțiune, atât din punctul de vedere al telespectatorilor, cât și din perspectiva criticilor. Sperăm ca serialul CLANUL să beneficieze de același succes și în alte piețe și să fie un început pentru cât mai multe reușite”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

Ce spun actorii principali despre difuzarea serialului în Bulgaria

Actorii principali, Denis Hanganu și Marian Olteanu, care îi interpretează pe Tudor Achim și David Pribeagu, sunt încântați că serialul trece granița României. Gândul că munca lor va fi apreciată de milioane de oameni din altă țară, e măgulitor.

„Este o veste uriașă. Nu face decât să aducă serialului o popularitate internațională și, în același timp, să valideze și mai tare munca titanică a întregii echipe care a făcut posibilă realizarea acestui proiect, dar și interesul crescut al românilor pentru serialul Clanul. Sper din suflet să aibă o vizibilitate mare și în Bulgaria. Nu e deloc puțin lucru faptul că serialul nostru atrage atât de multă atenție după doar un sezon de difuzare.

Înseamnă că cei care urmăresc acest produs cinematografic din exterior observă calitatea și văd în mod clar potențialul. Și mai înseamnă că românii nu s-au înșelat urmărindu-l, ba dimpotrivă, a fost un pariu câștigat. E un plus pentru România. Închei prin a-mi exprima bucuria sinceră că se va difuza și în Bulgaria fiind foarte curios de feedbackul lor ulterior”, a spus Denis Hanganu.

„Mă bucur nespus că vor avea ocazia să vadă probabil unul dintre cele mai bune seriale pe care le are România la ora actuală. Pentru mine, ca actor, e un vis împlinit să știu că munca mea, și a echipei, a ajuns să treacă granița. Sper ca succesul serialului să fie același ca și în România. Noi deja filmăm sezonul 2 și abia aștept să înceapă difuzarea pentru că în clan a început să iasă adevărul la iveală, încetul cu încetul. Vizionare plăcută și să ne vedem cu bine!”, a mărturisit Marian Olteanu.

Potrivit PROTV, echipa serialului este deja pe platourile de filmare și filmează sezonul 2. Urmează răsturnări de situație, personaje noi, cadre incredibile și o distribuție impresionantă.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre