Vestea momentului. Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce se întâmplă în culisele scandalului dintre membrii trupei Phoenix și ce cale vor urma de acum

Vestea momentului. Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce se întâmplă în culisele scandalului dintre membrii trupei Phoenix și ce cale vor urma de acum
Despre reunificarea formației Phoenix, renașterea ei din cenușa disensiunilor dintre Nicu Covaci, Mircea Baniciu și alți membri ai celebrei trupe, s-a tot vorbit. Ovidiu Lipan Țăndărică spune că acum s-a ajuns la o împăcare.

Celebrul toboșar a depănat mai multe amintiri, sâmbătă, într-o emisiune la Digi24. La final a vorbit și despre situația trupei, dacă se va produce o reunificare a membrilor și, evident, o reîntâlnire a fanilor cu formația mult iubită în sălile de concerte.

Focul dintre ei pare că s-a mai stins

„Au fost divergențe, au fost niște procese între ei de muzică, de cine are voie să cânte, cine n-are voie să cânte, dar le-am zis: Domnule, suntem la o vârstă totuși remarcabilă, trebuie să avem o înțelegere unul pentru celălalt și să lăsăm mărunțișurile astea, care de fapt au devenit foarte importante pentru politica și cultura energetică actuală a planetei! Să renunțăm la o parte și să încercăm să ne revenim.

Noi am ajuns la o concluzie bună, acum rămâne să găsim formula cum o prezentăm, să materializăm. Pentru că Nicu (Covaci) a făcut o formație nouă, cu care continuă și azi. E foarte greu să combine astea două trupe, una originală care a făcut toate discurile și au cântat mulți ani și o formație nouă cu care să continue. Aici se va găsi soluția.

Adică asta vrea Nicu să facă acum cu noua trupă Vlad Țepeș. Ăsta e un lucru foarte bun el va duce mai departe muzica.

Nicu Covaci e o locomotivă feroce, care trece prin zid și prin toate și va duce mai departe istoria asta și povestea asta Phoenix. De asta poate că a făcut… Determină, cum spune și el, renașterea asta permanentă este un booster de renaștere, de a se destrăma și de fiecare dată de a începe din nou. Trebuie să înțelegi asta, să te cunoști și să știi ce forță are și ce ai putea să faci… Atunci eu devin mult mai relaxat și mai conciliant și sunt sigur că putem rezolva chestia asta a noastră și cred că într-o zi să cântăm împreună iarăși niște concerte frumoase. Pentru fanii noștri să o facem, pentru că de la ei ne vine susținerea, să o lăsăm mai puțin cu banii”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică despre viitorul celei mai cunoscute și iubite trupe din ultimii 50 de ani.

Recomandarile noastre