Vești bune pentru actrița Lori Loughlin: poarta închisorii s-a deschis

Vești bune pentru actrița Lori Loughlin: poarta închisorii s-a deschis
Actrița Lori Loughlin, cea care a fost implicată în operațiunea „Varsity Blues”, a primit vești bune zilele trecute. Familia ei s-a reunit în sfarșit.

Operațiunea “Varsity Blues”, a avut ca obiect o anchetă a FBI în care au fost implicați peste 33 de părinți înstăriți, dar și universități de top precum Yale, Stanford și UCLA. În cadrul dosarului a fost implicată și actrița Lori Loughlin, care a fost acuzată că ar fi plătit bani pentru a facilita intrarea fiicelor sale la o universitate mai bună. Acum, în sfârșit, Lori Loughlin primește vești bune în ceea ce privește cazul atât de mediatizat. 

Loughlin împreună cu soțul ei, designerul Mossimo Giannuli, care a fost de asemenea acuzat și condamnat în cadrul dosarului, au ajuns la închisoare pe data de 30 octombrie pentru a executa o sentință de 2  respectiv 5 luni. La finalul lunii decembrie, Lori a ieșit din închisoare în mare secret, după ce și-a exacutat pedeapsa. Ca parte a sentinței, actrița trebuie să efectueze și 100 ore de serviciu pentru comunitate și să plătească o amendă de 150 de mii de dolari. Eliberarea este una condiționată și actrița va fi supravegheată pe o perioadă de 2 ani.

Vești bune pentru Lori Loughlin. A fost eliberat și soțul ei 

Deși a petrecut Anul Nou cu fiicele sale, actrița era foarte îngrijorată pentru Mossimo, soțul ei, care era încă închis. Grijile s-au terminat însă, căci designerul a ieșit din închisoare zilele trecute, conform unei surse a revistei People. „Lori este ușurată că a fost eliberat din închisoare. Mossimo este încă în custodie federală”, spune sursa.

Avocații lui Giannulli nu au răspuns la solicitarea People de a comenta asupra cazului. „Se așteaptă să-și ispășească restul pedepsei acasă”, potrivit Associated Press. Care a raportat, de asemenea, că înregistrările arată că Giannulli va fi eliberat din închisoare la domiciliu pe 17 aprilie. Giannulli a fost închis în închisoarea federală din Lompoc, lângă Santa Barbara, California, pe 19 noiembrie, la mai puțin de o lună după soția sa, Lori Loughlin. 

Foto: Facebook