Vești cutremurătoare despre Tudor Gheorghe! Concertul de Crăciun nu va mai avea loc

Vești cutremurătoare despre Tudor Gheorghe! Concertul de Crăciun nu va mai avea loc
Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României, Tudor Gheorghe, trece prin momente grele de Crăciun.

Maestrul le-a spus fanilor ce se întâmplă într-un mesaj pe contul de socializare. Artistul și-a cerut scuze că a lua decizia de a anula concertul „Valsurile mele”, programat pe data de 25 decembrie la Sala Palatului. Spectacolul a fost reprogramat pentru data de 12 ianuarie 2023, tot la Sala Palatului.

„O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite”

„Dragii mei, Îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor. O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scenele unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează.

Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului”, a scris maestrul Tudor Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Cu ce trăiește Tudor Gheorghe după 60 de ani de carieră

După o viață petrecută pe scenă, Tudor Gheorghe spune că este mulțumit cu pensia pe care o are și consideră că este ceea ce merită. „Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe.

Anul trecut și-a pierdut soția

Anul trecut a fost unul foarte greu pentru Tudor Gheorghe care și-a pierdut soția, artistul fiind devastat de această mare tragedie din viața lui. Odată ce mi-a luat-o pe doamna Geta nu mai are ce să-mi mai ia. Mi-am găsit puterea în muncă. M-a ușurat munca, nu e ușor să pierzi pe cineva lângă care ai trăit o viață, peste 50 de ani! Azi, cel mai mult îmi lipsește doamna Tudor. Toate vacanțele cu ea îmi lipsesc, erau unice.

Într-un circuit prin țară și am uitat-o în gară. Eram cu gândurile mele, m-am urcat în alt tren. A trecut cu trenul și am vazut-o pe peron cu două valize lângă ea. Zic:< Aoleo, asta e nevasta-mea!> Îi spuneai doamnă de cum o vedeai, avea o eleganță, un rafinament, o sensibilitate aparte!”, a declarat maestrul în cadrul emisiunii „La cină”, de la Digi 24.

Recomandarile noastre