Veți fi surprinși cum arată și ce fac copiii a doi giganți din celebra formație The Beatles

Veți fi surprinși cum arată și ce fac copiii a doi giganți din celebra formație The Beatles
Cei patru Beatles au fost faimoși în lumea întreagă. Băieții lor au intrat și ei în industria muzicală. Unul dintre ei are în plan să se unească într-o formație.

Recent, fiul lui Paul McCartney și fiul lui John Lennon au apărut în paginile ziarului Daily Mail. Sunt oameni în toată firea, dar puțin cunoscuți pentru fanii din lume ai formației The Beatles. Cum arată și ce fac la acest moment ne-au arătat jurnaliștii englezi.

James McCartney are 44 de ani, o barbă lungă și stufoasă, și este muzician. Un fotograf l-a surprins în timp ce mergea la cumpărături la Londra , înfruntând frigul în sandale.

Foto dailymail.co.uk: James McCartney înfruntă ieri frigul în sandale, în timp ce face cumpărături la Londra. Nimeni nu l-a recunoscut pe fiul celebrului Beatle

James McCartney este singurul fiu al lui Sir Paul(79 de ani) și al regretatei sale soții Linda, răpusă de cancer în 1998. El mai are o soră Mary, în vârstă de 52 de ani, și o alta, Stella, în vârstă de 50 de ani. A cântat pe unele dintre albumele tatălui său și a lansat muzică proprie.

Și-a lansat single-ul de debut Available Light în 2010, înainte de a lansa primul său album Me în 2013. A doilea album, The Blackberry Train, în 2016 – ambele coproduse de tatăl său.

Visa să fie „mai bun decât Beatles”

„Când am ajuns la o anumită vârstă, mi-am dat seama că eram oarecum mai bun decât alți copii de la școală la chitară. Am fost mândru și m-am bucurat de asta”, a spus el pentru BBC în 2012.

„Atunci am visat să fiu mai bun decât The Beatles. Nu sunt sigur dacă pot face asta. În orice caz, mi-ar plăcea să fiu egal cu The Beatles. Dar asta este destul de greu.

James a dezvăluit, de asemenea, că se gândește să formeze un grup cu descendenții Beatles. Să-i coopteze pe fiul lui Ringo Starr, Jason, în vârstă de 54 de ani, pe fiul cel mic al lui Lennon și Yoko, Sean, 46 de ani, și pe singurul fiu al lui George Harrison, Dhani, 43 de ani.

Fiul lui John Lennon vinde suveniruri digitale ale The Beatles

Julian, fiul cel mare al regretatului John Lennon, în vârstă de 58 de ani, plănuiește o licitație. Sunt piese din colecția sa personală despre The Beatles. Acestea vor fi vândute ca active digitale unice.

Foto: În fotografia din mijloc sunt cei doi frați Lennon: Julian și Sean

Articolele scoase la licitație pe 7 februarie ca parte a colecției includ o pelerină neagră purtată de John în Help!, precum și note scrise de mână pentru clasica melodie a trupei, lansată în 1968, „Hey Jude”. Se spune că melodia a fost inspirată de Julian și notată de Sir Paul McCartney

De asemenea, vânzarea virtuală include trei chitare Gibson și o haină afgană pe care John a purtat-o ​​în filmul Magical Mystery Tour.

Notele lui Sir Paul pentru Hey Jude au un preț de pornire de 30.000 USD (22.260 GBP), dar se crede că ofertele ar putea mai mult decât duble, scrie Daily Mail.

Fiecare articol va fi vândut ca o colecție audio-vizuală, inclusiv narațiunea lui Julian.

Notele scrise de mână pentru clasicul trupă din 1968, Hey Jude, au fost inspirate de Julian și scrise de Sir Paul