Viața bate comedia! Mirabela Dauer, suită pe masă la buza drumului național, cu un domn lângă ea care voia să-i vândă pantofii!

Viața bate comedia! Mirabela Dauer, suită pe masă la buza drumului național, cu un domn lângă ea care voia să-i vândă pantofii!
Într-o carieră întinsă pe zeci de ani de activitate, orice artist adună povești dintre cele mai bizare. Unele sunt plină de amuzament altele te fac să te întrebi ce este de fapt în mintea oamenilor. În vârstă de 74 de ani și cu zeci de ani petrecuți pe scenă foarte îndrăgită artistă Mirabela Dauer are și ea povești, unele dintre ele halucinante cu întâmplări din viața ei artistică.

Un episod simpatic a fost relatat într-o ediție de colecție a emisiunii prezentate în trecut de Mihaela Tatu. Unul dintre invitați a rememorat momentul în care el și Mirabela Dauer au ajuns în vestul României, unde au susținut un program artistic la zilele comunei Ghiroda. Au fost preluați de la aeroport cu jeep-ul de primar care, tot drumul, nu a contenit să își sune prietenii și să se laude cu vedeta pe care o avea în mașină: Renumita Merabela Dauer. Asta după ce lor le-a spus în față că nu a crezut că vor veni (deși primăria le achiziționase biletele de avion) și, ca atare, nu era pregătită scena pentru un show artistic.

„Mirabela, taci din gură!”

Când Mirabela s-a panicat din cauza lipsei dotărilor scenice (sunet, CD player, microfoane), necesare concertului, edilul i-a trântit-o: „Mirabela, taci din gură, nu te băga aci, te rezolv io”. Asta în contextul în care, îngrozită de perspectiva unui concert fără dotări minime, artista schimba fețe, fețe.

 Un primar din Timiș a încercat să vândă pantofii Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer a ajuns să cânte  pe microfonul de la biserică în fața Casei de Cultură, care e în apropierea șoselei de centură ce duce la Timișoara. Mirabela a amintit că a cântat, practic, printre claxoane în fața unei mulțimi impresionante la care s-au adăugat și ocupanții mașinilor care aveau drum în zonă și au oprit. „Lumea era până pe șosea”, își amintește artista.

„Ca să mă vadă lumea, m-au urcat pe o masă. Și masa aia cum era! Mie mi-au făcut un țarc, să nu fiu atinsă. Un țarc din mese  și eu cântam în mijlocul țarcului. Țarcul acela era mult mai înalt decât mine. Lumea era, o -ho -ho. Și atunci mi-au spus să mă urc pe masă, ca să mă vadă. Nu puteam cu tocurile, m-am descălțat. Iar în timp ce eu m-am descălțat și cântam, ce credeți că făcea domnul primar? Îmi vindea pantofii pe euro!”, a mai relatat artista care are o înălțime de 1,62 metri.

Recomandarile noastre