Viața ciudată a afaceristului Șucu de la Rapid: „E ca și cum nu am plecat niciodată…”

Viața ciudată a afaceristului Șucu de la Rapid: „E ca și cum nu am plecat niciodată…”
Finanțatorul Rapidului este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Implicarea în echipa de fotbal i-a adus și mai multă notorietate.

În urmă cu ceva timp, afaceristul Șucu de la Rapid și-a pus sufletul pe tavă, în fața presei. Viața sa ciudată a ieșit la iveală, dar și o imensă nefericire care-l bântuie de ani mulți.

Dan Șucu, patronul de la Mobexpert, una dintre cele mai de succes afaceri din țara noastră, a devenit acționarul FC Rapid în primăvara acestui an. Omul de afaceri a dezvăluit că nu s-a implicat în clubul giuleștean din considerente financiare. Și este convins că nu va avea pierderi. „Toate lucrurile par la locul lor, cel mai frumos stadion, cea mai frumoasă echipă, cei mai frumoși suporteri, performanțe, posibilități materiale ca să mergem înainte. Doamne ajută, pare cel mai bun moment posibil!

N-am făcut o alegere în funcție de profit, din punctul meu de vedere, este în mod cert o alegere cât se poate de bună. Sunt absolut convins că și din punct de vedere financiar nu va fi neapărat o pierdere.

Din punctul meu de vedere, este mult mai bine decât m-am așteptat. Inclusiv soției i-a plăcut (n.r. – atmosfera), nu m-am așteptat, dar i-a plăcut foarte mult și m-a rugat frumos să o mai iau și o s-o iau cu mare plăcere (n.r. – la meciuri)”, a declarat Dan Șucu, pentru sport.ro.

Viața ciudată a afaceristului Șucu de la Rapid în Sectorul 2

În cadrul unui interviu acordat Andreei Roșca, Dan Șucu a vorbit depre cum a intrat în lumea afacerilor. Viața lui e cel puțin ciudată. Cam toată s-a petrecut în același loc. E și de mirare cum a rezistat. Aproape că nu a ieșit din sectorul 2 al Capitalei, după cum, mărturisește. Și asta a durat ani buni.

„Sunt născut la 10 străzi distanță față de unde am biroul acum. Practic, e ca și cum nu am plecat niciodată din sectorul 2 din București. Școala am făcut-o acolo.

Liceul Cantemir, care era cel mai logic liceu pentru școala din Colentina și pentru un copil căruia îi plăcea să învețe. Apoi facultate… Toate lucrurile previzibile. Mama e profesoară de geografie, tatăl a fost ofițer inginer. Din fericire, o mai am încă pe mama, la 92 de ani e cât se poate de verde. Ne critică în continuare”, a declarat Dan Șucu pentru andreearosca.ro.

Acționarul clubului de fotbal Rapid București a recunoscut care este cea mai mare nefericire din viața sa. Una cu care, din păcate, trebuie să trăiască mai departe, și care îl bântuie de ani lungi.

Tata a fost primul meu angajat, când am făcut prima mea societate. Ce i-am făcut săracului, nici nu vreau să mă gândesc. Cum m-aș purta acum dacă l-aș mai avea?! E principala mea nefericire, dacă o pot numi așa, faptul că nu-l mai am. (…) Există totuși un lucru puțin deosebit: mi-au plăcut banii de mic”, a mai spus afaceristul.

Sursa foto: Instagram / Imperiul leilor

Recomandarile noastre