Viața de coșmar a actriței din filmul erotic Emmanuelle. Se temea să meargă și la toaletă singură din cauza celebrului rol

Viața de coșmar a actriței din filmul erotic Emmanuelle. Se temea să meargă și la toaletă singură din cauza celebrului rol
Devenită celebră cu filmul erotic Emmanuelle, Sylvia Kristel a cunoscut nu mai succesul, ci și reversul medaliei. Mulți ani, actrița olandeză s-a temut că va fi violată, motiv pentru care nu mai mergea la toaletă, în avion.

Despre această temere a Sylviei a povestit amicul său, producătorul spaniol Enrique Herreros.

Într-o scenă celebră din Emmanuelle, Sylvia Kristel face amor în toaleta unui avion. Enrique Herreros a mărturisit că Sylvia aprinsese atât de mult imaginația bărbaților încât nu mai folosea toaleta avioanelor, de frică să nu fie violată.

„Îmi amintesc de un zbor de 12 ore cu escală în Anchorage, Alaska. Biata fată a fugit la baia terminalului pentru că abia a mai rezistat. Refuza să meargă la toaletele avioanelor”, spune Herreros.


Filmul erotic Emmanuelle, care a făcut furori odată cu lansarea lui în 1974, va avea parte de un remake, cu actrița franceză Léa Seydoux în rol principal.

Pelicula care prezintă aventurile sexuale ale unei franțuzoaice în Thailanda a fost în topul box-office de la Paris pentru mulți ani. El Mundo scrie că mii de spanioli au trecut granița în Franța pentru a vedea filmul interzis în Spania.

Abuzată sexual la vârsta de 9 ani

Sylvia Kristel a devenit simbolul erotismului, iar prima producție Emmanuelle a avut parte de multe alte continuări. Actrița olandeză a dat lovitura financiar după lansarea Emmanuelle, însă în plan personal lucrurile au fost de coșmar. Conform biografiei actriței, Sylvia a fost abuzată sexual la vârsta de 9 ani de un turist care s-a cazat la pensiunea părinților ei din Utrecht și a avut parte de un tată care și-a abandonat familia câțiva ani mai târziu.

De asemenea, Sylvia Kristel a început să fumeze de la 11 ani și a murit de cancer pulmonar la 60 de ani.
Toate relațiile pe care le-a avut avut fost toxice, ea a recunoscut că se droga, iar în 2012 a murit ruinată, după ce ultimul ei soț i-a vândut toate proprietățile.

Dependentă de alcool și droguri

În anul 2007, actrița și-a publicat biografia ”Undressing Emmanuelle”. În carte a vorbit despre dependența de alcool, droguri și relațiile pe care le-a avut cu diferiți bărbați.
Tot aici, actrița a dezvpluit că în copilăriei a fost educată la o mănăstire, iar apoi a ajuns actriță de filme deocheate.

„Eram îmbrăcată, dar oamenii mă preferau goală. Nu luam cocaină toată ziua. Doar când mă trezeam şi când mă duceam la culcare. Şi între cele două momente. Aici, petrecerile sunt multe şi toate la fel. Trag cocaină pe nas, vin acasă, mă îmbrac în pijamaua Chanel, beau până cad. Vrei să continui cu acest hobby şi să vinzi casa sau vrei să te trezeşti la realitate? Şi m-am trezit”, descria ea în biografie.


Totodată, Kristel s-a luptat cu cancerul, boala care a și răpus-o în anul 2012, la 60 de ani. Ea a fost căsătorită de două ori. Primul soț a fost Philippe Blot (1986 – 1991), iar al doilea soț s-a numit Alan Turner (1982 – 1983). A făcut un copil pe care l-a numit Arthur Kristel.

Foto: Wikipedia