Viața dezmățată a lui Bill Gates iese acum la iveală. Ceea ce făcea e cu adevărat șocant

Viața dezmățată a lui Bill Gates iese acum la iveală. Ceea ce făcea e cu adevărat șocant
Bill Gates dădea petreceri „interesante” în tinerețe și se bucura de un succes nebun între prieteni. S-a aflat abia acum că a părăsit Microsoft după o aventură „inadecvată”, de ani de zile, cu o colegă din rândul personalului, aventură care a devenit publică.

Viața dezmățată a lui Bill Gates iese acum la iveală, după ce miliardarul a anunțat divorțul de soția sa, Melinda. Se pune întrebarea dacă aceasta știa ce făcea soțul ei. Se pare că Melinda Gates a fost cel mai grav afectată de relațiile soțului ei cu pedofilul Epstein. Așa se face că în aceeași lună în care prietenia dintre cei doi a ieșit la iveală, ea a și chemat o casă de avocatură pentru a pregăti separarea.  Oare știa ceva concret? Sau doar avea bănuieli deranjante.

Prietenia cu Epstein, mult mai apropiată decât s-a crezut

The Daily Beast a dezvăluit că Bill Gates și pedofilul condamnat Jeffrey Epstein au dezvoltat o prietenie aparte. Au existat zeci de vizite  între 2011 și 2014 în casa de 77 de milioane de dolari din Manhattan, deținută de fostul pușcăriaș. Gates i-ar fi spus lui Epstein că întreaga căsătorie cu Melinda a fost „toxică”. Ceea ce ambii bărbați au găsit amuzant. Perechea ar fi discutat despre știință și filantropie. Precum și despre glume și bârfe într-o atmosferă de „club masculin”, a susținut Daily Beast.

Vizitele lui Gates în „vizuina” lui Epstein au fost o evadare din căsătorie. Potrivit sursei publicației citate de Daily Mail, perechea „era foarte apropiată”. Gates a fost cel care a sugerat că Epstein să se implice în organizația filantropică deținută de el și soția sa. Ca să își  „reabiliteze imaginea” după condamnarea din 2008 pentru că a solicitat un minor pentru relații sexuale.

Relațiile extraconjugale ale fondatorului Microsoft

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a avut o relație intimă „necorespunzătoare” cu o subalternă de la Microsoft, în 2000. Totul s-a aflat în 2019. E același an în care a fost pusă pe tapet și legătura sa cu pedofilul Epstein. Angajata a scris consiliului de administrație Microsoft și a cerut ca și soția lui Gates, Melinda Gates, în vârstă de 56 de ani, să citească scrisoarea.

La momentul respectiv, Gates, în vârstă de 65 de ani. A renunțat brusc la poziția sa în bordul Microsoft  în martie 2020, în timp ce ancheta era încă în desfășurare. Consiliul Microsoft a decis că Gates ar trebui să demisioneze după ce relația a fost considerată „inadecvată”, a scris Wall Street Journal. În aceeași zi în care a renunțat la Microsoft, el a anunțat, de asemenea, că renunță la poziția sa în consiliul de administrație al Berkshire Hathaway, condus de prietenul său Warren Buffet.

Câte relații extraconjugale au fost

Într-un comunicat de presă, magnatul tehnologic a spus că va continua să servească drept consilier tehnic al șefului executiv Satya Nadella. O purtătoare de cuvânt a lui Gates a declarat că decizia sa de a părăsi consiliul nu are nicio legătură cu afacerea amoroasă. „A fost o aventură în urmă cu aproape 20 de ani care s-a încheiat pe cale amiabilă”, s-a transmis despre aceasta.  A fost prima dată când Bill Gates a recunoscut o relație extraconjugală. Dar au existat și altele.

New York Times a dezvăluit duminică cum Gates le-a cerut și altor femei care lucrau la Microsoft și fundația sa filantropică să iasă la întâlniri în timp ce era căsătorit cu Melinda. Iată cum i-a făcut avansuri unei angajate și în 2006. „Dacă acest lucru vă face să vă simțiți inconfortabil, prefaceți-vă că nu s-a întâmplat niciodată”, i-a scris Gates angajatei, potrivit Times. Femeia i-a urmat sfatul și avansul lui Gates nu s-a concretizat în nimic fizic.

Câțiva ani mai târziu, Gates a cerut unei angajate de la Fundația Bill și Melinda Gates, același lucru. „Vreau să te văd. Vei lua cina cu mine?” Femeia a declarat pentru Times că abordarea a făcut-o să se simtă inconfortabil, dar a râs.

Petrecerile epice cu femeie în pielea goală

După ce l-a cunoscut pe Epstein, Gates le-a scris prietenilor că „stilul lui de viață nu cred că e potrivit pentru mine”. Asta în sensul că îi plăceau femeile adulte, nu copiii, probabil.  Sunt de notorietate petrecerile date de Bill Gates la casa lui din Seattle. Biograful lui Gates, James Wallace, a dezvăluit cum Gates ținea petreceri în care participanții veneau dezbrăcați, în zilele sale de  burlac. Wallace a scris două cărți despre fondatorul Microsoft în anii ’90. Și a dezvăluit detalii despre detaliile vieții lui Gates, ca un om singur.

„Mulți dintre acei copii Microsoft de atunci, erau băieți tineri în tricouri pătate de pizza timp de două sau trei zile, în care lucrau la codul software”, a spus fostul reporter de investigație Seattle Post-Intelligencer. „Apoi, dădeau niște petreceri destul de sălbatice, unde ieșeau și aduceau stripteuze la casa lui Bill. „Nu era un băiat de cor pe atunci, nu era nici doar acest mic tocilar de calculatoare. Avea o viață pe atunci”.

În 1997, a doua carte a lui Wallace despre miliardar, Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace, a descris pretinsele petreceri în pielea goală de la casa lui Gates ‘Laurelhurst, Washington, cu detalii și mai îngrozitoare.

Fostul reporter Post-Intelligencer a scris că mass-media națională dorea să-și păstreze fluxul de tehnologie și povești de afaceri de la Gates și, prin urmare, „nu a scris despre petrecerile burlacilor „sălbatici” pe care președintele băiețel al Microsoft le dădea în casa sa din Seattle”.  Gates vizita unul dintre cluburile de noapte nud din Seattle și angaja dansatoare să vină acasă la el și să înoate goale, cu prietenii săi, în piscina interioară.

Cu nici o femeie nu a procedat așa. Cum o răsfață Răzvan Simion pe Daliana

Recomandarile noastre