John Travolta și Bruce Willis, întâlnire epocală după zeci de ani

John Travolta și Bruce Willis, întâlnire epocală după zeci de ani
John Travolta și Bruce Willis sunt considerați doi monștri sacri ai cinematografiei. Practic nu mai  au nevoie de nicio prezentare. Cei doi au apărut împreună în Pulp Fiction.

Zilele acestea vin vești deosebite dinspre Hollywood: John Travolta și Bruce Willis, întâlnire epocală după zeci de ani. Cei doi mari actori se întâlnesc din nou pe marele ecran, la aproape 30 de ani de la Pulp Fiction. Filmul a apărut în 1994.

După aproape trei decenii, iată că cei doi actori celebri ajung să joace din nou împreună într-un lungmetraj. Cele două vedete hollywoodiene îşi vor da replica în filmul de acţiune Paradise City ale cărui filmări vor începe luni, în Hawai, anunţă site-ul de specialitate Deadline.

John Travolta și Bruce Willis, întâlnire epocală

Bruce Willis va fi Ryan Swan, un vânător de recompense renegat. Acesta e pus în situația de a trebuie să-şi croiască drum prin lumea criminalităţii hawaiene. Miza e să se răzbune pe cel care i-a asasinat tatăl. Acesta e interpretat de John Travolta. Alături de ei apare frumoasa actriţa thailandeză Praya Lundberg. Potrivit Deadline, acest proiect este gândit „în genul Miami Vice, dar cu vânători de recompense în loc de poliţişti”.

Paradise City este scris de Ed John Drake şi Corey Large, şi regizat de Chuck Russell, producătorul şi regizorul filmului The Mask.  Deși Paradise City este al patrulea proiect comun al celor doi actori, filmul este doar a doua oară când John Travolta și Bruce Willis apar împreună pe ecran. Prima oară au fost văzuți în Pulp Fiction, celebrul film al lui Quentin Tarantino, din 1994, care i-a adus Palme d’Or la Festivalul de la Cannes.

Doi monștri sacri

Willis a acumulat peste 9,4 miliarde de dolari la nivel mondial din actorie. Recent, a jucat în filmele regizate de Edward Drake, Cosmic Sin, cu Frank Grillo, Apex și Gasoline Alley cu Luke Wilson. Willis a jucat și în thrillerul regizat de Randall Emmett, Midnight in the Switchgrass. Printre celelalte titluri recente ale actorului din franciza Die Hard se numără Motherless Brooklyn și repornirea MGM a Death Wish. Actorul are la activ două premii Emmy și un Glob de Aur.

Pe de altă parte, Travolta a fost nominalizat de două ori la cel mai bun actor la Oscar pentru Saturday Night Live și Pulp Fiction. Creditele sale de lungmetraj, care au acumulat peste 3,8 miliarde de dolari la nivel mondial. Printre cele mai  cunoscute filme sunt: The Fanatic, Hairspray, Face Off, The Thin Red Line, Michael, Phenomenon, Urban Cowboy, Blow Out, Carrie și Grease.

A câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie pentru Get Shorty și un premiu Emmy într-un serial limitat remarcabil – America Crime Story: The People v. O.J. Simpson în care a jucat rolul avocatului vedetei NFL Robert Shapiro.

Sursa foto: Instagram

Soția lui Mark Zuckerberg, uimitoare. În loc să-și cumpere diamante, a dat 53 de milioane de dolari pe un teren

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre