Vica Blochina povestește cum și-a cunoscut Pițurcă fiul: „La Institutul de Medicină Legală. A fost cel mai urât moment din viața mea”

Vica Blochina povestește cum și-a cunoscut Pițurcă fiul: „La Institutul de Medicină Legală. A fost cel mai urât moment din viața mea”
Ani buni Vica Blochina s-a luptat ca o leoaică pentru ca băiatul ei să fie recunoscut de Victor Pițurcă.

I-a fost amantă lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și a sperat că va deveni soție cu acte în regulă. N-a fost posibil, dar acum lucrurile sunt, în sfârșit, pe făgașul normal.

Vica Blochina, declarații incendiare. La ce a renunțat pentru ca Edan să aibă și mamă și tată

Invitată în emisiunea „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Vica Blochina a făcut declarații tulburătoare despre cum a decurs prima întâlnire a fiului său, Edan, cu tatăl lui, Victor Pițurcă. Până să se ajungă la acel moment însă, fosta balerină a avut multe de tras, pentru că fostul antrenor nu credea că e copilul lui. Vica încălcase înțelegerea lor, iar povestea o puteți citi aici.

Iar în aceste condiții, a fost nevoie de un test de paternitate. Când testul a fost gata, Pițurcă a fost obligat să scoată din portofel nu mai puțin de 50.000 de euro retroactiv. Și încă 2900 de euro/lunar pentru creșterea micuțului.

„Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!”

„Copilului nu i-am spus, până atunci, că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl lui este plecat, că antrenează, pentru că știa cine este. Apoi ne-am dus la IML, să facem analiza ADN. Copilul a deschis ușa, știind că tata e acolo, și a rupt-o la fugă. Tatăl a fost foarte stingher, nu putea să-l ia în brațe. (…)

Edan a sărit la el în brațe și i-a spus: «Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!». A fost cel mai urât moment din viața mea. Angajatele de la IML au început să plângă. Eu cred că (n.red.: Victor Pițurcă) nu a știut cum să se comporte. După acest moment, relația tată-copil s-a reglat”, a povestit Vica.

„Mi s-a impus să renunț la pensie”

Pentru ca totul să fie bine, Vica spune că a renunțat la pensia mare și a acceptat una de zece ori mai mică. Din acel moment, toate lucrurile s-au liniștit, iar copilul are și mamă și tată. „Mi s-a impus să renunț la pensie, care era mare, de 10 mii de euro pe lună. Mi-a zis că îmi va da o sumă foarte mică de bani, dar că va avea o relație cu copilul.

Ne-am dus la notar, el a pus pe foaie o pensie foarte mică, de 10 ori mai mică decât cea pe care o obținusem în instanță, și am semnat. (…) De-atunci, copilul meu are tată și familie. Dragostea lui pentru copil a fost dintotdeauna. Acum stă la el, de o lună. Eu cred că problema a fost să nu mă folosesc eu de banii lui. Am fost de acord și am făcut bine. Nu-mi pare rău deloc. În inima mea am știut că nu-i va lipsi nimic copilului și așa a fost”, a mai spus acesta.

Sursă foto: instagram