Victor Ponta a primit o declarație emoționantă de la Daciana, de ziua lui. „Tribul tău…”

Victor Ponta a primit o declarație emoționantă de la Daciana, de ziua lui. „Tribul tău…”
Data de 20 septembrie e una importantă în familia Dacianei Sârbu. Soțul ei, politicianul Victor Ponta, a împlinit o vârstă rotundă.

Chiar dacă nu-și arată vârsta, Victor Ponta, fost premier al României și candidat la președinție, tocmai au împlinit vârsta de 50 de ani. E un bărbat asumat, familist convins și tată de trei copii. Cu ocazia aniversării, Daciana, soția sa, a postat pe rețelele sociale o fotografie alături de soțul și fiicele lor, alături de care a scris un mesaj simplu și emoționant: „May all your smiles be like this. Your tribe is here to make you smile! #happybirthday” (n.r. – trad.: Fie ca toate zâmbetele tale să fie așa. Tribul tău este aici pentru a te face să zâmbești! #lamulțiani).

Victor Ponta are un mesaj pentru ceilalți, la 50 de ani

Nici Victor ponta nu a lăsat să treacă ziua fără să o puncteze pe rețelele sociale. „Au trecut jumătate – mă pregătesc pentru a doua jumătate! Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune! Celorlalți – numai bine!”, a notat fostul premier, alături de o imagine în care apare cifra vârstei pe care o poartă cu mândrie de acum încolo.

Victor Ponta are peste 20 de ani în politică și trei copii. A fost cel mai tânăr procuror din istorie, la 23 de ani, imediat după ce a absolvit Facultatea de Drept din București. Totodată, a fost cel mai tânăr premier al țării și din Europa. Victor Ponta nu împlinise 40 de ani când a ocupat fotoliul de prim-ministru la Palatul Victoria, dar și cel mai tânăr premier demisionar, la doar 43 de ani.

De al treilea, o fetiță pe care a adoptat-o, toată lumea a aflat de la televizor, atunci când acesta a fost invitat în emisiunea Denisei Rifai. La finele anului 2020, fetița  era deja de aproape un an în familia Ponta. Așadar, Victor Ponta are acum trei copii: Andrei (19 ani), Irina (14 ani) și Maria (8 ani). Înainte de a se căsători cu Daciana Sârbu (2006), Victor Ponta a fost însurat cu Roxana, iubita lui din liceu, cu care are fiul major deja.

Cum au ajuns Daciana și Victor Ponta să o adopte pe Maria. A fost dorința lui

Când Victor Ponta avea 9 ani, părinții săi s-au despărțit, iar el era răsfățatul mamei și al surorii mai mari, Alexandra (acum Herțanu). Era considerat ”bărbatul casei”. Mai târziu, va mai avea o soră, Izabela, o fetiță vecină de bloc. Părinții acesteia au murit unul după celălalt, iar Izabela a fost adoptată de mama lui Victor Ponta. Izabela locuiește la Milano, în Italia, unde are o familie frumoasă.

„La părinți am fost doi frați, eu și Alexandra, mai mare ca mine cu trei ani. Însă noi mai avem o soră, Izabela, mai mare cu patru ani ca mine. Am trăit împreună aproape toată copilăria și adolescența noastră. Familia naturală a Izabelei locuia cu noi în bloc. Spun locuia pentru că, din nefericire, Izabela și-a pierdut mama când avea opt ani, iar șase ani mai târziu a rămas și fără tată.

Izabela a crescut la noi în casă. Mama a avut trei copii. Nu făcea deosebire între noi. Pe toți ne trata la fel. Acum, Izabela locuiește la Milano, unde s-a căsătorit, însă tot sora mea este“, a povestit Victor Ponta, la emisiunea Denisei Rifai.

Sursa foto: Instagram