Victor Slav a debutat în afaceri. De acolo de unde alții fug, el își ia avânt

Victor Slav a debutat în afaceri. De acolo de unde alții fug, el își ia avânt
A pus piatra de temelie în plină pandemie, acum i-a făcut inaugurarea. Victor Slav a arătat că poate.

Trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții și a devenit și om de afaceri. Când toată lumea fuge de afaceri în HORECA, din cauza pandemiei, se întâmplă cu Victor Slav, fost prezentator tv la Kanal D și fost soț al Biancăi Drăgușanu cu care are o fetiță, să aibă curajul să devină întreprinzător în domeniu .

Victor Slav a debutat în afaceri. Le-a făcut cinste prietenilor de la Kanal D

Restaurantul cochet al lui Victor Slav și-a deschis porțile. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu e fericit că și-a văzut visul cu ochii, chiar dacă această afacere îi ocupă 24 de ore din 24. Vedeta a sărbătorit totul cu mare fast, alături de prieteni și de foști colegi de la Kanal D. Localul se numește Rich Vip Lounge și se află în zona Decebal din București, fiind în acest moment unul dintre cele mai fițoase din Capitală. Chiar dacă Victor Slav a împlinit 41 de ani pe 5 iunie, acesta a îmbinat utilul cu plăcutul și a dat cu această ocazie și o petrecere pe cinste.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, printre cei care i-au călcat pragul

Bucate alese, băutură fină și invitați de cel mai înalt rang. Toată lumea s-a simțit minunat, iar Victor a fost la înălțime. Printre cei care au venit să-i fie alături lui Victor într-unul dintre momentele sale speciale s-a numărat Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu. Nu au lipsit nici Marian Vasilescu, Ana Maria Barnoschi, Nicoleta Nucă, Mihai Mitoșeru, Costin Gheorghe și Giani Kiriță.

Ilinca Vandici a fost extrem de bucuroasă de realizarea colegului său și i-a trimis felicitări și pe pagina sa de socializare. “Felicitări, @slavvictor! Ne bucurăm că putem fi alături de tine, în familie și să ne susținem întotdeuna! Ne place la @richviplounge și promitem să revenim!”, a notat Ilinca.

„Vom face și livrări la domiciliul clienților”

Cu ceva timp în urmă, Victor a vorbit în emisiunea lui Teo Show cum urmează să fie localul său celebru. „O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, a spus Victor Slav, la emisiunea Teo Show.

Sursă foto: Instagram, kanald