Video. Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. Toți au rămas mască

Video. Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. Toți au rămas mască
Ediția de duminică a emisiunii iUmor a avut-o la masa juriului pe Iulia Albu. Printre care au făcut roast s-a numărat și iubitul vedetei.

Iubitul Iuliei Albu a venit la iUmor ca să-și încânte partenera și să-i cânte la vioară. Reacția ei a fost delicioasă.

Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. Designerul a avut parte de o surpriză de proporții

Iulia Albu a avut parte de un moment cu totul și cu totul inedit în ediția de ieri a emisiunii iUmor. Printre cei care au apărut pe scenă s-a numărat și iubitul acesteia, Mike, alias Mihai Alexandru. Acesta a făcut deliciul spectatorilor când a dat din casă lucruri mai puțin știute despre designer și a amintit că viața cu ea e ca o cursă de viteză plină de obstacole.

Dar îi place, pentru că ea e femeia pe care o iubește. “Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. (…) Am venit din dragoste. O iubesc pe Iulia. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente. Ea face roast de când se știe”, a declarat Mihai Alexandru.

„Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii?”

La finalul prestației, Iulia Albu a avut parte de o propunere ieșită din comun din partea iubitului său, care a cerut-o în căsătorie, în direct. El a făcut referire la o rochie albă, pe care ar trebui ca designerul să o îmbrace cât mai curând. “Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, a întrebat-o Mihai.

„Când l-am văzut pe scenă, am murit”

Cu ceva timp în urmă, Iulia a vorbit despre cum și-a cunoscut iubitul. Chiar dacă la început nu s-au plăcut, de atunci nu s-au mai despărțit. “Când l-am văzut pe scenă, am murit. Ne-a făcut cunoștiință o prietenă comună. A fost un blind date practic. Un blind date de succes”, a povestit Iulia Albu.

Sursă foto: antena 1